Fotbal international

Cele mai tari glume după Real Madrid – Atletico Madrid 2-4! “Îmi mut familia în Italia” Foto

16.08.2018 | 01:25
Cele mai tari glume dupa Real Madrid  Atletico Madrid 24 Imi mut familia in Italia Foto
ADVERTISEMENT

Cele mai tari glume după golul lui Atletico Madrid din secunda 49 în Supercupa Europei. Real Madrid nu a rezistat nici un minut fără Cristiano Ronaldo, transferat la Juventus în această vară. Diego Costa a deschis scorul în secunda 49 a Supercupei Europei, iar fanii de pe internet au început să râdă de echipa care a câştigat Liga Campionilor în sezonul trecut.


UPDATE, ora 01:00 / Fanii au continuat să râdă de Real Madrid la finalul Supercupei Europei. “Salut Perez, îmi mut familia în Italia”, a fost replica haioasă legată de ceea ce gândeşte Thibaut Courtois după ce s-a transferat la Real Madrid. “Starea de spirit a fanilor lui Real Madrid”, a glumit un microbist, făcând referire la reacţia lui Florentino Perez. “Cum o aşteaptă Lionel Messi pe Real Madrid”“Real Madrid a luftat la prima tentativă de a câştiga un trofeu în acest sezon”, au fost alte reacţii ale fanilor de pe internet. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

“Un minut fără Cristiano Ronaldo şi Real Madrid deja pierde”“Pare că zborul lui Ronaldo a întârziat”“No Ronaldo, no party”“Perioada post-Ronaldo o să fie distractivă de urmărit”“Fanii Barcelonei urmărind meciul lui Real Madrid fără Ronaldo”“Real Madrid nu a putut să reziste nici 50 de secunde fără Ronaldo”, au fost câteva dintre glumele mirobiştilor de pe internet. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cele mai tari glume după golul lui Atletico Madrid din secunda 49 în Supercupa Europei

Cele mai tari glume după golul lui Atletico Madrid din secunda 49 în Supercupa Europei. Reuşita lui Diego Costa este cea mai rapidă din istoria competiţiei. Meciul dintre Atletico Madrid şi Real Madrid se dispută la Talinn, iar formaţia antrenată de Diego Simeone ar putea să câştige trofeul pentru a treia oară în istoria clubului.

ADVERTISEMENT