Premier League

Cele mai tari glume înainte de Manchester United – Manchester City! Cum se pregătesc fanii lui Liverpool de derby! Video

24.04.2019 | 17:48
Cele mai tari glume inainte de Manchester United  Manchester City Cum se pregatesc fanii lui Liverpool de derby Video

Manchester United – Manchester City este cel mai important meci al mijlocului săptămânii în Anglia, iar derby-ul a fost deja prefaţat de cele mai tari glume. “Cetăţenii” au nevoie de o victorie pentru a-şi apăra cu succes titlul câştigat în sezonul trecut, în caz contrar, Liverpool îşi păstrează prima poziţie în clasament şi are şanse mari să devină noua campioană a Angliei.

Cele mai tari glume înainte de Manchester United – Manchester City: “Împreună suntem împotriva răului”

Manchester United este marea rivală a lui Liverpool în Premier League, însă fanii “cormoranilor” le vor ţine pumnii “diavolilor” la meciul care se va juca miercuri, de la ora 22:00. Pe reţelele de socializare au apărut deja glume pe seama suporterilor celor două echipe. Pe o pagină de Twitter a apărut o imagine în care emblemele lui City şi United sunt unite, cu mesajul: “Împreună suntem împotriva răului”. În plus, Super Sport, unul dintre posturile TV din Anglia, a prefaţat derby-ul cu o reclamă cu un suporter al lui Liverpool care se pregăteşte de meciul United – City.

“Nu o să câştigaţi niciodată (n.r. You’ll never win)”, “Liverpool va câştiga titlul în Anglia atunci când doar ei vor juca în Premier League”, “Oare cine va aluneca azi de la United? Un nou episod Gerrard” sau “Campioana Liverpool, două cuvinte pe care nu le vom auzi nici anul acesta”, sunt câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter.

Jamie Carragher, fan al lui Manchester United

Jamie Carragher este una dintre legendele lui Liverpool, echipă pentru care a jucat în perioada 1996-2013, însă va fi fanul lui Manchester United pentru o zi. Fostul fundaş este analist al postului Sky Sports, iar miercuri a anunţat pe contul personal de Instagram că va fi suporterul “diavolilor” la meciul cu Manchester City. Într-un instastory, englezul s-a pozat în timp ce purta un tricou al “diavolilor”.

Cele mai tari glume înainte de Manchester United - Manchester City
Cele mai tari glume înainte de Manchester United – Manchester City

James Milner, al doilea căpitan al lui Liverpool, a declarat pentru talkSPORT că va ţine cu Manchester United, dar că nu va urmări meciul de pe “Old Trafford”. “Pentru prima oară în viaţa mea o să fiul fanul lui United. Nu voi urmări meciul. Ar fi o risipă de energie. O să-mi pun telefonul pe silent şi o să verific la final. Nu ştiu ce o să fac, poate o să merg undeva să mănânc”, a declarat James Milner.