Sport

Cele mai tari goluri din weekend, în Europa, marcate de Hakim Ziyech și… Octavian Popescu. Video

Octavian Popescu (19 ani), extrema celor de la FCSB, și Hakim Ziyech (28 de ani), mijlocașul celor de la Chelsea, au marcat cele mai tari goluri din weekend, în Europa.
23.01.2022 | 21:20
Cele mai tari goluri din weekend in Europa marcate de Hakim Ziyech si Octavian Popescu Video
ADVERTISEMENT

Liga 1 și Premier League au avut ceva în comun, în acest weekend, și anume golurile marcate de Octavian Popescu, respectiv Hakim Ziyech, care par desprinse din jocurile video.

Octavian Popescu, gol uluitor în FCSB – CFR Cluj

Octavian Popescu a demonstrat încă o dată faptul că este un fotbalist foarte talentat și că visul lui Gigi Becali de a obține zeci de milioane de euro, de pe urma transferului său, nu este chiar o himeră.

ADVERTISEMENT

Tânăra extremă a FCSB-ului a marcat un gol fabulos în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 22-a de Liga 1. În minutul 24, acesta a tras un șut plasat din afara careului advers, care s-a dus direct în vinclul porții apărate de Otto Hindrich, reușind să ducă scorul la 1-0 pentru echipa sa.

Fericerea roș-albaștrilor nu a durat prea mult, deoarece, 12 minute mai târziu, Gabriel Debeljuh a restabilit egalitatea. În minutul 40, același Debeljuh a înscris din nou și a trimis-o pe CFR Cluj în avantaj la pauză.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a reprezentat unul dintre cei mai periculoși jucători ai FCSB-ului și în repriza a doua. Tânăra extremă i-a pasat perfect, peste apărarea adversă, lui Andrei Dumiter, însă acesta nu a reușit să înscrie.

Octavian Popescu a fost adus la echipa de seniori a FCSB-ului, în toamna lui 2020, de la echipa secundă. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația finanțată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Hakim Ziyech, gol în oglindă cu cel al lui Octavian Popescu

Cu câteva ore înainte, Hakim Ziyech, mijlocașul celor de la Chelsea, a marcat un gol asemănător cu cel al lui Octavian Popescu în partida Chelsea – Tottenham, 2-0, din etapa a 23-a de Premier League.

Ziyech a marcat tot cu o minge trimisă în vinclu, din afara careului. Spre deosebire de Octavian Popescu, mijlocașul lui Chelsea se afla într-o poziție mai centrală, în momentul în care a șutat.

ADVERTISEMENT

Hakim Ziyech a fost transferat de Chelsea, în vara lui 2020, de la Ajax, pentru 40 de milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația londoneză.

În prezent, Chelsea se află pe locul 3 din Premier League, cu 47 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

  • 1.9 milioane de euro este cota lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com
  • 35 de milioane de euro este cota lui Hakim Ziyech

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT