Fotbal international

Cele mai tari goluri marcate de Barcelona și de Real Madrid în El Clasico. Video

06.02.2019 | 18:30
Cele mai tari goluri marcate de Barcelona si de Real Madrid in El Clasico Video
ADVERTISEMENT

Un nou episod din El Clasico se joacă în această seară pe Camp Nou. Barcelona și Real Madrid se înfruntă în prima manșă din semifinalele Cupei Regelui.

Barcelona pornește drept favorită, însă nu e clar pentru moment dacă Lionel Messi va putea evolua. Argentinianul s-a accidentat în timpul partidei de campionat terminate la egalitate cu Valencia, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari goluri marcate de Barcelona și de Real Madrid în El Clasico

Messi este cel mai bun marcator din El Clasico, iar absența sa va dăuna cu siguranță nivelului de interes asupra partidei. Cu toate acestea, El Clasico a fost dintotdeauna considerat cel mai tare meci din lume, iar de-a lungul istoriei am avut parte de goluri fenomenale.

FANATIK.RO ți le prezintă pe cele mai tari dintre ele. Accesează link-ul de mai jos pentru a vedea cele mai frumoase goluri înscrise de Real împotriva Barcelonei. Apoi, în clipul alăturat poți vedea și golurile de senzație marcate de catalani împotriva rivalei eterne.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI cu cele mai tari goluri înscrise de Real Madrid împotriva Barcelonei

Best goals vs Madrid #CopaBarça

#ElClásico is here!? Copa del Rey⚽ Best goals ? Real Madrid?? FORÇA BARÇA!

Gepostet von FC Barcelona am Dienstag, 5. Februar 2019

Rareori s-a întâmplat ca El Clasico să se termine fără gol marcat. Spre exemplu, în turul acestui sezon din La Liga, Barcelona a spulberat-o pe Real Madrid cu 5-1, într-una dintre cele mai clare victorii obținute de catalani în marele derby.

În plan intern, Barcelona i-a fost superioară rivalei în ultimul deceniu, dar Real compensează la nivel european, având trei Ligi ale Campionilor cucerite la rând.

ADVERTISEMENT

Barcelona stă mult mai bine decât Real în Cupa Regelui. A cucerit de-a lungul timpului nu mai puțin de 30 de trofee, spre deosebire de cele 19 ale clubului Real Madrid. Madrilenii vin după cinci victorii consecutive înaintea acestui meci, toate la handicap.

În comparație, Barcelona s-a încurcat în ultima etapă de campionat cu Valencia, scor 2-2, „liliecii” conducând cu 2-0 pe Camp Nou după prima jumătate de oră.

ADVERTISEMENT