Fotbal international

Cele mai tari imagini ale serii din Liga Campionilor! Zidane l-a salvat pe Mbappe, iar Mourinho “urmărit” de Pochettino + noul look al lui Ronaldo! FOTO

27.11.2019 | 00:40
Cele mai tari imagini ale serii din Liga Campionilor Zidane la salvat pe Mbappe iar Mourinho urmarit de Pochettino  noul look al lui Ronaldo FOTO
ADVERTISEMENT

Pe lângă golurile de senzație marcate de Paulo Dybala și Bender sau recordurile spectaculoase doborâte de Robert Lewandowski, seara de marți din UEFA Champions League s-a mai remarcat printr-o serie de imagini inedite apărute pe marile stadioane ale Europei. La Madrid, Torino și Londra, actorii de pe teren sau din tribune au oferit ipostaze de neratat.

Cele mai tari imagini ale serii din Liga Campionilor! Zidane l-a salvat pe Mbappe, iar Mourinho “urmărit” de Pochettino + noul look al lui Ronaldo

Înainte de meciul direct dintre Real Madrid și PSG, Zinedine Zidane s-a declarat ”îndrăgostit” de jucătorul campioanei Franței, Kylian Mbappe, pe care și l-ar dori la echipa sa. Ei bine, în timpul meciului direct, ”Zizou” a oferit o imagine prin care arată că îl dorește foarte mult pe campionul mondial. În timpul partidei de pe ”Santiago Bernabeu”, Mbappe a fost prins de antrenorul francez într-un moment în care a alunecat la marginea terenului.

ADVERTISEMENT

Pe internet au început că curgă glumele după imaginea cu cei doi: ”Zidane chiar face tot ceea ce poate pentru a-l lua pe Mbappe”, ”O să le spun copiilor mei că acesta a fost momentul în care Mbappe a fost transferat la Real Madrid”, au fost printre mesajele postate pe Twitter. VEZI GALERIA FOTO.

Jose Mourinho, sub ”privirile” lui Pocettino la debutul în Ligă cu Spurs

Jose Mourinho a avut un meci extrem de complicat la debutul în Liga Campionilor pentru Tottenham. La Londra, echipa lui ”The Special One” a avut de remontat un 0-2 după primele 19 minute contra celor de la Olympiacos. Tot la Londra, în tribunele ”Tottenham Hotspur Stadium”, Mourinho a fost ”supravegheat” atent de o imagine a lui Mauricio Pochettino, recent demis de finalista Champions League.

ADVERTISEMENT

Un alt portughez, Cristiano Ronaldo, a avut un nou meci modest pentru Juventus, însă a impresionat cu un nou look. La duelul contra celor de la Atletico Madrid, ”CR7” a uimit asistența cu o cordeluță pe cap destul de neobișnuită stilului său de fashion din ultimii ani.

Tot la meciul de la Torino, în tribunele stadionului a fost surprinsă și celebra cântăreață de muzică pop Rihanna. Destul de plictisită, aceasta apare alături de un individ îmbrăcat în hainele ”Bătrânei Doamne”și pare că abia așteaptă ca duelul dintre Juve și Atletico Madrid să se termine.

ADVERTISEMENT