Sport

Cele mai tari imagini de la derby-ul Rapid – FCSB. Coregrafii spectaculoase, ”săgeți” către adversari și show pirotehnic. Foto și video

Primul derby al sezonului în Liga 1, Rapid – FCSB, a oferit de toate. Suporterii celor două echipe s-au întrecut pe ei, iar FANATIK vă oferă cele mai tari imagini.
15.08.2021 | 23:26
Cele mai tari imagini de la derbyul Rapid  FCSB Coregrafii spectaculoase sageti catre adversari si show pirotehnic Foto si video
ADVERTISEMENT

Pentru prima oară în noul sezon, două dintre cel mai importante galerii ale țării s-au întâlnit față în față, pe Arena Națională.

Fanii Rapidului și ce ai FCSB și-au susținut echipele favorite nu doar vocal, ci și prin atitudinea lor. A rezultat un spectacol vizual demn de un derby.

ADVERTISEMENT

Duelul coregrafiilor și al mesajelor ”înțepătoare”

Un astfel de meci nu avea cum să nu pună la încercare imaginația fanilor celor două oponente. Încă din primele momente ale întâlnirii, cele două peluze s-au întrecut în coregrafii.

Mult ma numeroși, fanii Rapidului au arătat că au și o recuzită mult mai bine pusă la punct.

Mesajele, nu toate ușor de reprodus, au fost și ele la loc de cinste în cele două peluze. Fanii din tribune au avut mai multe bannere afișate. Multe dintre expresiile folosite vor fi catalogate ca derapaje rasiale de către comisiile abilitate să analizeze cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Dintre cele mai spectaculoase momente ale derby-ului de pe Arena Națională au fost cele pritotehnice. Și în acest caz rapidiștii au folosit în exces torțele și fumigenele.

Totul a culminat cu bucuria fanilor de la Peluza Nord a Arenei Naționale, acolo unde au stat cei de la Rapid. Execuția nefericită a lui Vinicius, din minutul 39, când l-a învins pe propriul portar, i-a urcat pe giuleșteni pe gradenele stadionului.

ADVERTISEMENT

Incidente pe stadion

Cu puțin timp înainte ca partida Rapid – FCSB să înceapă, suporterii celor două echipe s-au confruntat violent în tribune.

Un grup de aproximativ 100 de suporteri ai FCSB-ului au pătruns în zona „tampon” dintre peluza oaspeților și tribuna 1. Imediat, suporterii celor două echipe au început să arunce torțe și sticle.

ADVERTISEMENT

Incidentele nu au durat mult, deoarece jandarmii aflați la stadion au intervenit prompt și au calmat spiritele.

Ulterior, pe parcursul jocului centralul Marin Barbu s-a văzut nevoit să întrerupă pentru o scurtă perioadă disputarea meciului, pentru ca organizatorii să facă apeluri la calm către cele două galerii.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT