Fotbal intern

Cele mai tari imagini de la petrecerea CFR-ului! Cum au sărbătorit fotbaliștii lui Dan Petrescu. FOTO+VIDEO. EXCLUSIV

Ciprian Deac a stat lipit de trofeu toată seara. FANATIK vă oferă cele mai tari imagini de la petrecerea CFR-ului

FANATIK vă oferă cele mai tari imagini de la petrecerea CFR-ului după câștigarea titlului. Oficialii formației din Gruia au decis ca jucătorii lui Dan Petrescu să sărbătorească la restaurantul Da Vinci din Cluj-Napoca, iar campionii au făcut un show de zile mari. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Cele mai tari imagini de la petrecerea CFR-ului

Imediat după ce CFR Cluj s-a impus pe teren propriu în meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-0, jucătorii lui Dan Petrescu au dat startul petrecerii pe gazon. Aceștia au stat zeci de minute pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu pentru a le arăta trofeul suporterilor, iar apoi s-au îndreptat către restaurantul unde a avut loc petrecerea organizată de oficiali și la care a cântat Iulian de la Ciocănești.

Nu mai puțin de 300 de invitați au fost prezenți la petrecerea organizată după câștigarea celui de-al doilea titlu consecutiv, iar printre aceștia s-au numărat fotbaliștii, familiile acestora și sponsorii. Invitații s-au delectat cu zeci de sticle de șampanie Tattinger și au cântat până dimineața. Gașca s-a spart în jurul orei 07.00 dimineața, iar “Bursucul” se gândește serios să lase o mare parte dintre titulari să plece în vacanță înainte de meciul cu FCSB. Astfel, CFR Cluj ar putea să joace pe Arena Națională cu jucătorii care nu au prins foarte multe minute în actualul sezon și cu fotbaliști de la echipa secundă.

Neluțu Varga, Dan Petrescu și Toma Rus la petrecerea organizată de CFR Cluj după câștigarea titlului
Neluțu Varga, Dan Petrescu și Toma Rus la petrecerea organizată de CFR Cluj după câștigarea titlului

Dan Petrescu n-a fost însoțit de familie la petrecerea organizată după câștigarea titlului

Dan Petrescu, antrenorul formației CFR Cluj, a ajuns printre ultimii la petrecerea de la restaurantul Da Vinci, iar acesta a venit singur. Adriana, soția fostului fotbalist al echipei naționale a României, nu se află în România, dar cei doi vor sărbătători după finalul sezonului 2018 – 2019. CFR Cluj mai are de disputat un singur meci în play-off-ul Ligii 1 Betano, cu FCSB, duminică, 19 mai, de la ora 20.00, pe Arena Națională, dar acest duel o să fie fără miză pentru formația din Gruia.

CFR Cluj a câștigat titlul cu o etapă înainte de finalul sezonului 2018 – 2019. Ardelenii mai aveau nevoie de un singur punct înaintea meciului cu Universitatea Craiova, dar aceștia s-au impus în fața formației pregătite de Corneliu Papură cu scorul de 1-0 și s-au distanțat la 5  puncte în fața FCSB-ului, echipa care ocupă locul 2 în clasamentul play-off-ului, cu 45 de puncte.

Dan Petrescu face istorie în fotbalul românesc

Dan Petrescu a intrat în istoria fotbalului românesc după ce a câștigat titlul cu CFR Cluj în sezonul 2018 – 2019. Acesta a reușit să îi egaleze pe Ioan Andone și Mircea Rednic. “Bursucul” a câștigat al treilea titlu de campion al României. Acesta a triumfat cu Unirea Urziceni (2009 – 2010) și cu CFR Cluj (2017 – 2018 și 2018 – 2019).

Tags: