Fotbal international

Cele mai tari imagini de la România – Norvegia. Cum au trăit cei 30.000 de copii meciul de pe Arena Națională. GALERIE FOTO

16.10.2019 | 08:50
Banner-ul afișat la meciul România - Norvegia 1-1. Cele mai tari imagini de la duelul de pe Arena Națională. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a fost susținută de aproape 30.000 de copii la meciul disputat împotriva Norvegiei, scor 1-1, în Grupa F din preliminariile Campionatului European 2020, iar FANATIK vă prezintă cele mai tari imagini de la duelul care a avut loc pe Arena Națională. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Cele mai tari imagini de la România – Norvegia

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.10 este cota pentru 1 la meciul Serbia – Luxemburg. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

UEFA  a decis ca suporterii echipei naționale să nu poată participa la meciul cu Norvegia, toate acestea după incidentele care au avut loc la duelurile cu Spania și Malta, dar Federația Română de Fotbal a adus aproximativ 30.000 de copii pe Arena Națională pentru a-i susține pe elevii lui Cosmin Contra.

Cei mici au venit din toate colțurile țării la meciul dintre România și Norvegia și au adus cu ei bannere, steaguri și diverse obiecte prin care le-au arătat susținerea fotbaliștilor echipei naționale. Nici elevii lui Cosmin Contra nu s-au lăsat și le-au dăruit micuților la finalul partidei tricourile lor.

ADVERTISEMENT
Ionuț Radu oferă tricoul său unui copil care a susținut România la meciul cu Norvegia. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuț Radu îi salută pe micuții prezenți partida disputată de România cu Norvegia. Sursă foto: sportpictures.eu

România se duelează cu Suedia pentru locul 2

Echipa națională a României mai are șanse să se califice la Campionatul European din 2020, chiar dacă se află pe locul 3 în clasamentul din Grupa F înaintea ultimelor două partide din preliminarii. România se va duela cu Suedia, formație care are un punct în plus față de gruparea condusă de Cosmin Contra, pentru un loc la EURO 2020.

Clasamentul din Grupa F:

  1. Spania – 20 puncte
  2. Suedia – 15 puncte
  3. România – 14 puncte
  4. Norvegia – 11 puncte
  5. Insulele Feroe – 3 puncte
  6. Malta – 3 puncte
Alin Toșca a oferit tricoul său unui copil prezent la meciul România – Norvegia. Sursă foto: sportpictures.eu

Echipa națională a României se va duela cu Suedia pe 15 noiembrie, de la ora 21.45, iar duelul cu Spania va avea loc pe 18 noiembrie, de la ora 21.45, pe stadionul “Wanda Metropolitano” din Madrid. Toate fazele importante ale celor două meciuri vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

ADVERTISEMENT