Sport

Cele mai tari imagini după duelul de vis Ronaldo – Messi! Primul “siuu” în Arabia Saudită, gestul lui Mbappe şi o nouă medalie pentru Leo. Foto

Duelul de vis dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, din amicalul jucat în Arabia Saudită, a oferit câteva imagini de colecţie.
19.01.2023 | 23:32
Cele mai tari imagini dupa duelul de vis Ronaldo  Messi Primul siuu in Arabia Saudita gestul lui Mbappe si o noua medalie pentru Leo Foto
Cele mai tari imagini de la amicalul jucatla Riad
ADVERTISEMENT

PSG a învins-o pe Al Nassr/Al Hilal, scor 5-4, într-un meci amical în care Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au fost actorii principali. Toate camerele au stat pe cei doi jucători, aflaţi la cel de-al 37-lea duel direct, iar imaginile au făcut deja înconjurul lumii.

Imagini de colecţie de la amicalul jucat la Riad. Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi s-au evitat la început, dar s-au îmbrăţişat pe teren

La fotografia de grup, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au părut că se evită şi nu au stat unul lângă altul. Lucrurile s-au schimbat în startul meciului amical, când cei doi mari rivali s-au îmbrăţişat pe gazon.

ADVERTISEMENT
amical7
Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo în timpul amicalului din Arabia Saudită

În timpul meciului amical de la Riad, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo s-au întâlnit de câteva ori pe gazon. La un moment dat, portughezul a reuşit să blocheze o acţiune a rivalului său, într-o imagine care va deveni clasică pentru duelul dintre cei doi.

Messi Ronaldo
Messi şi Ronaldo s-au duelat în amicalul de la Riad

Cristiano Ronaldo a marcat de două ori în amicalul PSG – Al Nassr/Al Hilal 5-4, iar reuşitele au fost sărbătorite în stilul clasic, cu deja celebrul “siuu”. Saudiţii au fost îndrăgostiţi de această celebrare, motiv pentru care au scandat de mai multe ori la fel ca starul portughez.

ADVERTISEMENT
Ronaldo siuu
Cristiano Ronaldo şi primul “siuu” în Arabia Saudită

Dacă la Campionatul Mondial 2022, Cristiano Ronaldo a sărbătorit un gol în faţa unui baner cu Lionel Messi, acum portughezul a reuşit să celebreze una dintre reuşite sub privirile campionului mondial cu Argentina.

amical2
Cristiano Ronaldo s-a bucurat sub ochii lui Lionel Messi

Kylian Mbappe, moment viral cu Cristiano Ronaldo. Lionel Messi, încă o medalie în palmares

Cristiano Ronaldo a fost idolul copilărie pentru Kylian Mbappe, iar atacantul francez a oferit un moment viral la Riad. În timpul meciului, după ce a obţinut lovitura de la 11 metri din care a şi marcat primul gol, portughezul a fost atins pe obraz de vedeta lui PSG, exact în locul unde fusese lovit de Keylor Navas.

ADVERTISEMENT

La finalul amicalului, Cristiano Ronaldo a primit premiul de cel mai bun jucător al meciului şi s-a întreţinut cu Sergio Ramos şi Keylor Navas, foştii lui colegi de la Real Madrid. De altfel, la poza de grup de dinaintea partidei, CR7 a stat lângă fundaşul central al parizienilor.

Real Madrid
Cristiano Ronaldo a stat de vorbă cu Sergio Ramos şi Keylor Navas, foştii colegi de la Real Madrid

PSG a fost echipa care a triumfat în amicalul de la Riad, astfel că parizienii au primit un trofeu pentru acest succes. Fotbaliştii campioanei Franţei au primit medalii, astfel că Lionel Messi a început anul 2023 cu încă o medalie, după cea câştigată la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT
Lionel Messi
Lionel Messi şi-a mai adăugat un trofeu în palmares

Lionel Messi a jucat 62 de minute, la fel ca Neymar, Kylian Mbappe şi Cristiano Ronaldo. La ieşirea de pe teren, argentinianul a fost îmbrăţişat de Marcelo Gallardo, fost antrenor al lui River Plate şi cel care s-a ocupat de pregătirea jucătorilor de la Al Nassr şi Al Hilal pentru amicalul de la Riad.

Marcelo Gallardo
Marcelo Gallardo l-a îmbrăţişat pe Lionel Messi când argentinianul a părăsit terenul
  • 10.000.000 de euro a primit PSG pentru amicalul de la Riad
ADVERTISEMENT