Life

Cele mai tari jocuri pe telefon. Top 5 cele mai bune jocuri gratuite pentru Android

Top cinci al celor mai bune jocuri gratuite pentru Android. Te vor încânta și vor stârni interesul și celor din împrejurul tău.
03.02.2023 | 19:15
Cele mai tari jocuri pe telefon Top 5 cele mai bune jocuri gratuite pentru Android
Jocuri gratuite ce se pot descărca pe Android. Sursa foto: NextPit
ADVERTISEMENT

Jocurile sunt unele dintre atracțiile din lumea digitală, pentru mulți români. Provocările pe care acestea le conțin captează atenția și stârnesc amuzamentul, de cele mai multe ori.

Top cinci jocuri gratuite foarte tari pentru Android

Totodată, multe persoane obișnuiesc să se joace pe telefon, deoarece le este mai la îndemână. Nu este exclus să cadă în capcana unor jocuri ce percep plată, astfel că noi vă sugerăm un top cinci care se pot descărca gratuit, pe un Android.

ADVERTISEMENT

Plague Inc. În acesta este vorba despre crearea unei boli, încât să afecteze întreaga lume, iar mulți oameni să moară. Mai întâi, este nevoie să dai naștere unui patogen și apoi să îl faci să evolueze, dar mai ales să nu poată fi ușor îndepărtat din organismul uman. Acest joc nu ar avea nevoie de conexiune la internet, potrivit digitalcitizen.ro

Into the Dead. Nu este un joc pentru cei înfricați, ci pentru cei care nu se tem de tot ce înseamnă imagini de groază și sunete ciudate.

ADVERTISEMENT

Jocul este, de fapt, unul post-apocaliptic și trebuie să fugi de zombi, care vor încerca să te mănânce. De altfel, nu vei scăpa mereu de ei și vor fi momente în care vei muri pe loc. Cu siguranță te va ține în suspans!

Jocul gratuit, încărcat de adrenalină pe motocicletă

Trials FrontierAdrenalina este cuvântul cheie pentru acest joc. Asta deoarece te vei afla pe o motocicletă, pe care trebuie să o ferești de tot felul de obstacole.

ADVERTISEMENT

Nu este exclus să te accidentezi, așa că mare atenție! În cale ți se vor ivi tot felul de obstacol, de care vei fi nevoit să treci, dar nu înainte de a purta o luptă aprigă cu ele.

-Îți mai sugerăm și Eternium. Pe acesta îl găsești în Google Play, de unde se poate descărca gratuit și rapid. Vei avea rolul unui mag care este în căutare de recompense.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vei avea și în acest joc obstacole, dar le vei îndepărta cu ajutorul unui toiag magic. Totodată, ți se vor mai da la îndemână și un topor, o sabie și armă încărcată.

Scheleți, zombi, extratereștri, demoni, dragoni, șerpi sau balauri sunt printre creaturile cu care vei purta bătălii lungi, sângeroase și extrem de dure. Vei da de acestea în timp ce vei umbla prin peșteri, păduri, temnițe, sate sau cimitre.

-Al cincilea joc la fel de bun și de care poți beneficia gratuit este Manuganu. În el este vorba despre un băiețel, pe nume Manuganu și care este în căutarea de monede.

În traseul său, Manuganu va avea mai multe obstacole, iar tu va trebui să-l ajuți să sară peste ele. Amuzamentul nu va lipsi nici din acest joc.

ADVERTISEMENT
Tags: