Sporturi

Cele mai tari lovituri ale meciului Simona Halep – Aryna Sabalenka. Spectacol total oferit de cele două sportive la Dubai. VIDEO

20.02.2020 | 20:24
Cele mai tari lovituri ale meciului Simona Halep  Aryna Sabalenka Spectacol total oferit de cele doua sportive la Dubai VIDEO
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Aryna Sabalenka au oferit un meci extrem de spectaculos în sferturi la Dubai. Meciul celor două sportive a oferit multe momente care au ridicat publicul din tribunele „centralului” în picioare, lovituri care au prins in extremis linia și schimburi de mingi interminabile.

Spectacol garantat în meciul dintre Halep și Sabalenka

Aryna Sabalenka a făcut un prim set aproape perfect în meciul cu Simona Halep. Sportiva din Belarus, așa cum obișnuiește, a atacat agresiv la fiecare ocazie, iar cele mai multe mingi au prins linia terenului sau au avut suficientă precizie pentru a o împiedica pe Halep să returneze.

ADVERTISEMENT

La 2-2 în primul set, Sabalenka a atacat fiecare minge, a plimbat-o pe Simona Halep pe linia terenului, și a încheiat punctul cu de la fileu, profitând de o scurtă mai puțin inspirată a româncei.

La 4-2 pentru Sabalenka, a venit rândul Arynei să trimită o scurtă, dar execuția i-a permis Simonei să ajungă la fileu, și să trimită o lovitură din drop care i-a adus punctul. Deși Halep reușise să facă atunci break-ul, au urmat două game-uri consecutive câștigate de sportiva din Belaru, care au consemnat și câștigarea setului.

ADVERTISEMENT

„Nu se poate”

În setul secund, câștigat de Halep cu 6-2, a venit rândul Simonei să ridice sala în picioare. La 2-1 și 30-15, cele două sportive au oferit cel mai lung schimb de mingi al meciului, iar Simona a câștigat de româncă după o greșeală neforțată a Arynei.

„Cireașa de pe tort”, lovitura meciului și, cel mai probabil, a zilei, a venit la 5-2 și 15-15, când Simona Halep, după un punct în care a arătat un joc defensiv perfect, a trimis din alergare o lovitură incredibilă în cross, care i-a adus și punctul.

ADVERTISEMENT

Lovitura a fost remarcată și de pagina oficială de Twitter a WTA, care a notat „nu se poate”, în descrierea materialului video.