Simona Halep

Cele mai tari lovituri ale Simonei Halep în finala cu Elena Rybakina de la Dubai. WTA a prezentat un top 5 al execuțiilor româncei în Emirate. VIDEO

22.02.2020 | 19:00
Cele mai tari lovituri ale Simonei Halep in finala cu Elena Rybakina de la Dubai WTA a prezentat un top 5 al executiilor romancei in Emirate VIDEO
ADVERTISEMENT

Simona Halep are un nou meci de trei seturi la Dubai, după disputele lungi cu Ons Jabeur și Aryna Sabalenka. Românca duce o luptă dură în ultimul act din Emirate cu Elena Rybakina, o jucătoare și o luptătoare de temut. În finala de sâmbătă, Halep a scos din nou din tolbă o serie de lovituri care au făcut deliciul spectatorilor.


UPDATE, 22 februarie, 23:25. WTA a realizat un top 5 al celor mai spectaculoase lovituri ale Simonei Halep din parcursul ei din acest sezon de la Dubai.

ADVERTISEMENT

Dubai | Simona Halep | Top 5 Shots

Simona Halep had some unbelievable shots en route to the title here at the Dubai Duty Free Tennis Championships! Check out her Top 5 ?

Posted by WTA on Saturday, February 22, 2020


UPDATE, 22 februarie, 19:25. În decisiv, la scorul de 5-5, Simona Halep și-a deschis drumul către break cu un passing fenomenal.


Cele mai spectaculoase lovituri ale Simonei Halep în finala cu Elena Rybakina de la Dubai

Simona Halep a început din nou ceva mai modest la Dubai, pierzând setul inaugural, scor 3-6. Loviturile tari ale campioanei noastre nu au lipsit însă din ingredientele jocului ei.

ADVERTISEMENT

Astfel, în primul set, deși se afla în dificultate pe tabelă, fiind condusă cu 2-4, Simona Halep a urcat la fileu și au vrută să-i arate Rybakinei că e gata de o luptă dură și lungă.

 


Una dintre cele mai tari ale turneului din acest an de al Dubai a venit în setul secund. La scorul de 3-6, 4-3, Simona Halep s-a apărat senzațional.

ADVERTISEMENT

Pe lângă defensiva impecabilă, Simona a scos din arsenalul său o lovitură câștigătoare care i-a impresionat la culme pe comentatorii străini ai partidei.


În startul setului secund, Simona Halep a prezentat publicului o altă mostră de defensivă încheiată cu un punct câștigător.

ADVERTISEMENT

După ce a scos o minge care părea imposibilă, Halep s-a repliat și a luat punctul în primul game al setului 2.

Lungul de linie, arma pe care Simona o folosește în momentele cheie

Tot în setul secund, Simona Halep și-a demonstrat din nou abilitățile de lovire a mingi în lung de linie.

Aflată departe de teren și supusă loviturilor agresive ale Rybakinei, Simona a ripostat cu un lung de linie demențial care a înregistrat peste 135 km/oră.

ADVERTISEMENT
Tags: