Sporturi

Cele mai tari lovituri ale Simonei Halep în meciul cu Jennifer Brady de la Dubai. Lobul care a ridicat publicul în picioare. VIDEO

21.02.2020 | 18:27
Cele mai tari lovituri ale Simonei Halep in meciul cu Jennifer Brady de la Dubai Lobul care a ridicat publicul in picioare VIDEO
ADVERTISEMENT

După victoriile spectaculoase cu Ons Jabeur și Aryna Sabalenka din primele două meciuri de la Dubai 2020, Simona Halep a avut un start fulminant de set în semifinale contra americancei Jennifer Brady. Românca și-a adjudecat primul set destul de clar, iar ca principale arme i-au fost loviturile spectaculoase.

Cele mai tari lovituri ale Simonei Halep în meciul cu Jennifer Brady

Dacă în precedentele partide a avut mari probleme în primul set, cedându-l atât cu Ons Jabeur cât și cu Aryna Sabalenka, Simona Halep a fost total schimbată contra lui Jennifer Brady.

ADVERTISEMENT

Cu un arsenal de lovituri câștigătoare mai mult decât spectaculoase, Simona a arătat de ce este favorita 1 la turneul din Emiratele Arabe United.

Simona și-a început recitalul de la Dubai la scorul de 2-0, atunci când a lovit pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Într-un moment în care Brady se afla la serviciu și avea 15-0 pe tabelă, Halep a răspuns cu o lovitură pe care numai marile nume din circuit o reușesc.

Atacată de jucătoarea din Statele United, Simona a răspuns cu un lob perfect care a ridicat în picioare publicul de la Dubai.

ADVERTISEMENT

Comentatorii televiziunii internaționale care transmite partida au lăudat defensiva româncei: ”Oho, fanii iubesc asta. Ce defensivă”, a fost reacția comentatorilor.

Simona, lovitură superbă și în final de set

Dacă începutul setului a fost cu un lob perfect, finalul a adus o lovitură câștigătoare care nu i-a dat nicio speranță lui Brady.

ADVERTISEMENT

La scorul de 5-1, pe serviciul rivalei sale, Simona Halep a reușit o diagonală care a lăsat-o fără replică pe jucătoarea din America.


Din nou, jurnaliștii au apreciat lovitura Simonei: ”Asta este ceva ce ea face cel mai bine. Vedem un contraatac briliant al româncei”.

Unghi imposibil găsit de Halep

La jumătatea setului secund, într-un moment în care avea 3-0 pe tabelă, Simona Halep a reușit un nou punct magic.


Din defensivă, românca a găsit un unghi câștigător de senzație, care, din nou, nu i-a dat speranțe americancei.

ADVERTISEMENT
Tags: