Fotbal international

Cele mai tari meciuri din Europa în acest weekend: Leipzig – Bayern, Barcelona – Valencia și Fiorentina – Juventus. Programul complet

13.09.2019 | 21:26
Cele mai tari meciuri din Europa in acest weekend Leipzig  Bayern Barcelona  Valencia si Fiorentina  Juventus Programul complet

După o pauză internațională prilejuită de meciurile din preliminariile Euro 2020, marile campionate ale Europei revin în prim-plan. Pentru fanii fotbalului urmează un weekend cu multe meciuri tari. Cel mai așteptat  pare a fi duelul primelor două clasate din Bundesliga, Leipzig vs. Bayern Munchen.

Meciuri tari în Europa sâmbătă și duminică: Leipzig – Bayern Munchen și U Craiova – FCSB

Leipzig – Bayern Munchen, meci contând pentru etapa a 4-a din Bundesliga, este duelul în care fanii vor să afle un răspuns la întrebarea: “Poate Leipzig să emită pretenții la titlu în acest sezon?”. Echipa lui Julian Nagelsmann are un start perfect de sezon: trei meciuri, trei victorii și un golaveraj de 9-2. Dincolo, Bayern a început slab, însă și-a revenit și anunță un nou sezon dominant în Germania. Sâmbătă, elevii lui Niko Kovac pot urca pe locul 1 în cazul unei victorii cu Leipzig.

Un alt meci tare de mâine se joacă pe Signal Iduna Park, acolo unde Borussia Dortmund primește vizita unei echipe neînvinse în acest sezon de Bundesliga, Bayer Leverkusen. Cu finlandezul Joel Pohjanpalo pe bancă, “aspirinele” ocupă locul 4. Gazdele de la Dortmund caută să facă uitată înfrângerea de la Union Berlin de etapa trecută. Meciuri tari se joacă sâmbătă și în Serie A și La Liga. În Italia, Cristiano Ronaldo și Juventus se deplasează la Florența, pentru un meci cu Fiorentina, o echipă care a dezamăgit în acest start de sezon. Ziua se încheie cu un meci interesant în Spania. FC Barcelona, fără Messi, primește pe Nou Camp replica celor de la Valencia, o echipă care tocmai a rămas fără antrenorul Marcelino.

Meciuri tari în Europa sâmbătă și duminică: Leipzig - Bayern Munchen și U Craiova - FCSB
Meciuri tari în Europa sâmbătă și duminică: Leipzig – Bayern Munchen și U Craiova – FCSB. Sursa foto: hepta.ro
  • Sâmbătă, ora 16:00: Fiorentina – Juventus (Serie A)
  • Sâmbătă, ora 16:30: Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen (Bundesliga)
  • Sâmbătă, ora 19:30: Leipzig – Bayern Munchen (Bundesliga)
  • Sâmbătă, ora 22:00: Barcelona – Valencia (La Liga)
  • Duminică, ora 21:00: U Craiova – FCSB (Casa Pariurilor Liga 1)
  • Duminică, ora 22:00: Monaco – Marseille (Ligue 1)

Duminică, zi cu meciuri tari în Ligue 1 și Casa Pariurilor Liga 1

Weekend-ul propune meciuri tari și duminică. În Casa Pariurilor Liga 1 vom avea un duel Universitatea Craiova – FCSB care va consemna revenirea lui Victor Pițurcă pe prima scenă a fotbalului românesc. E un meci care se joacă pe un ”Ion Oblemenco” plin, biletele epuizându-se încă de joi.

Două foste campioane ale Franței, AS Monaco și Olympique Marseille, încheie ziua cu un meci din care speră să scoată puncte importante pentru urcarea în clasamente. Niciuna nu are parte de un start grozav de sezon.