News

Cele mai tari meme cu președintele Klaus Iohannis după pozele cu Sorinel Puștiu! Președintele, făcut praf în comentarii: “Ți-ai făcut reclamă cu dulapul”

Faptul că președintele Klaus Iohannis s-a plimbat prin Nw York până a găsit cu cine să se pozeze – alesul fiind celebrul manelist Sorinel Puștiu – a fost o veste primită în două feluri: cu glume acide și comentarii care îl fac praf pe primul om din stat.
24.09.2021 | 18:10
Klaus Iohannis, subiect de mistouri dupa ce s-a pozat cu manelistul Sorinel Pustiu la New York Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Culmea, prezența lui Sorinel Puștiu în poza lui Klaus Iohannis nu a fost comentată de nimeni, ba chiar, am putea spune noi, dimpotrivă, manelistul fiind însă admonestat că s-a lăsat fotografiat cu președintele.

Klaus Iohannis și Sorinel Puștiu, subiect de meme

Pozele cu Klaus Iohannis și cu Sorinel Puștiu, președintele României zâmbind larg înconjurat de maneliști în mijlocul New York-ului, au fost subiect pentru meme-uri făcute de cei care au avut suficient umor.

ADVERTISEMENT

Și, evident, cele mai des întâlnite subiecte pentru meme-uri au fost legate de proiectul ”România Educată” a lui Klaus Iohannis și de numele președintelui, jocul de cuvinte legat de Moș Crăciun fiind… de-a dreptul facil.

Klaus
Klaus Iohannis, subiect de meme Captura Facebook

Evident, nu au lipsit ”titluri” pentru fotografia cu președintele și Sorinel Puștiu în care să fie ”lipite” versuri din piese celebre, chiar reprezentative, pentru acest gen muzical.

ADVERTISEMENT
Klaus
Klaus Iohannis, subiect de meme Captura Facebook

Normal, nu au lipsit nici meme-uri nu tocmai onorante cu privire la prezența lui Klaus Iohannis în New York, cu atât mai mult cu cât, de curând, președintele a avut o serie de declarații (neinspirate, ca să fim eleganți) cu privire la jocul de golf.

Președintele, făcut praf în comentarii

Imaginile cu Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis au provocat o adevărată furtună în mediul online, iar rețelele de socializare s-au umplut, evident, de comentarii cu privire la faptul că cei doi, proveniți din medii total diferite, s-au fotografiat împreună.

ADVERTISEMENT

Și, culmea, Sorinel Puștiu a ajuns să fie admonestat că s-ar fi lăsat pozat în compania președintelui României, în New York, semn că în ”bula maneliștilor” Klaus Iohannis nu este tocmai simpatizat. Ba chiar, am zice, dimpotrivă, având în vedere că multe dintre comentarii trebuie cenzurate…

”Proastă asociere… Tu trebuie sa promovezi România și oamenii care vor sa facă bine României, nu @@@$ de neam și țară… Așa că, data viitoare, mai gândește înainte să te tragi in poză”, este unul dintre comentarii care, ușor cenzurat, poate fi publicat.

ADVERTISEMENT
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis, subiect de meme Captura Facebook

E adevărat, nu toate comentariile sunt injurioase sau calomnioase pentru Klaus Iohannis. Iar asta pentru că unii maneliști mai au și umor. ”Să îl angajezi pe Mr Klaus Iohanis cu stația, are auz dezvoltat”, a fost o sugestie primită de Sorinel Puștiu după fotografia cu președintele.

Klaus Iohannis, manevră electorală sau reclamă gratuită?

Culmea, fotografia făcută de Klaus Iohannis în compania maneliștilor, la New York a ajuns, pe Facebook, subiectul unor adevărate controverse, președintele fiind acuzat, printre altele, că își dorește să își mai facă publicitate.

”Ți-ai făcut reclamă cu dulapul. Eu cred că nu. E taman invers. Ori tu știi foarte bine asta. Și-a făcut fra^&% reclamă cu tine. Asta ți-o spun eu. Tu ești iubit, pe când el, nu. Asta-i diferența”, era un alt comentariu cu privire la fotografia lui Sorinel Puștiu cu Klaus Iohannis.

Iar pe anumite grupuri pe care se discută politică, grupuri care, evident, nu prea sunt comode pentru președintele României, au apărut acuzații mai dure: ”Probleme cu carul în țară și al nostru râde fericit în New York. Bravo, fraților avem cel mai cool președinte”.

Klaus Iohannis, plimbare în New York și întâlniri cu maneliști

Plecat până pe 23 septembrie în Statele Unite ale Americii pentru a participa la Adunarea Generală a ONU și pentru a susține acolo o intervenție pe subiectul biodiversității și a schimbărilor climaterice, Klaus Iohannis a avut timpul necesar și pentur o mică plimbare.

Iar în plimbarea cu pricina, președintele României s-a întâlnit cu un celebru manelist de la noi, aflat în SUA pentru un turneu. Iar Sorinel Puștiu, manelistul care a dat nas în nas cu Klaus Iohannis s-a fotografiat cu președintele, așa cum FANATIK a relatat, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT