Fotbal international

Cele mai tari meme-uri după remiza albă din El Clasico. Arbitrul Hernandez Hernandez, cel mai bun jucător al Barcelonei. FOTO

18.12.2019 | 23:59
Cele mai tari meme-uri după remiza albă din El Clasico
ADVERTISEMENT

Barcelona și Real Madrid au remizat în primul episod El Clasico din sezonul 2019-2020, scor 0-0, într-o restanță din etapa a 10-a a campionatului Spaniei. Dacă elevii lui Valverde și Zidane nu au avut inspirație pe teren, fanii care au urmărit partida au fost mult mai creativi și au lansat pe internet o serie extrem de inspirată de meme-uri.

Cele mai tari meme-uri după remiza albă din El Clasico

Unul dintre cele mai închise El Clasico din ultimele decenii a dat naștere unor imagini extrem de haioase referitoare la ceea ce s-a petrecut miercuri seară pe Camp Nou. VEZI GALERIE FOTO.

ADVERTISEMENT

Cel mai controversat personaj al meciului Barcelona – Real Madrid a fost arbitrul central Alejandro Hernandez Hernandez. Fanii din mediul virtual consideră că acesta a tras serios cu gazdele în El Clasico și l-au numit ”cel mai bun jucător al Barcelonei”.

Tehnicianul Barcelonei, Ernesto Valverde, extrem de criticat de fani de-a lungul acestui sezon, a fost ironizat de internauți cu o poză în care apare dormind pe banca de rezerve, gândindu-se cum să anihileze Realul în El Clasico.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul catalanilor a fost ironizat și în legătură cu schimbările clasice pe care le face de-a lungul meciurilor din Spania jucate de Barcelona

”Trei lucruri sunt sigure în această lume. Moartea, impozitele și Valverde când îl schimbă pe Semedo cu Vidal și îl trece pe Sergi Roberto ca fundaș dreapta”. 

ADVERTISEMENT

Nu puteau să lipsească din seria glumelor legate de El Clasico nici trimiterile la situația complicată din Catalunia. O imagine cu un prim ”11” al celor de la Mossos (poliția locală din zona catalană) apare ironizată.

O altă glumă legată de criza politică a fost pusă în legătură cu meciul bun făcut de Real Madrid: ”Tsunami-ul democratic al separatiștilor a fost înlocuit de un tsunami madrilen

ADVERTISEMENT

Ori de câte ori un El Clasico duce lipsă de spectacol, fanii se gândesc automat la Cristiano Ronaldo. Starul lui Juve apare într-un desen în timp ce se uită la duelul Barcelona – Real, din nou fără el pe teren.

VAR-ul, un ”jucător” lipsă în acest El Clasico, din păcate pentru Real, a fost și el prezent printre ironiile fanilor: ”Nu e doar fotbal, e WAR”, au scris aceștia pe un meme.

ADVERTISEMENT