Biletul zilei

Cele mai tari pariuri fotbal 19.05.2019

19.05.2019 | 10:51
Cele mai tari pariuri fotbal 19052019
Cele mai tari pariuri fotbal 19.05.2019

Cele mai tari pariuri fotbal 19.05.2019 propun câteva meciuri foarte interesante, atât din Serie A, cât și din campionatul României de fotbal.

Astăzi, atenția este îndreptată spre meciurile din Serie A, unde avem parte de câteva dueluri foarte interesante. Unul dintre ele este Empoli – Torino, unde pariori au de câștigat dacă aleg să joace pe acest meci cu o miză interesantă. Pentru detalii despre acest duel intră pe betmag.ro.

Vezi aici biletul zilei din 19.05.2019.

Tot în Serie A se joacă și Napoli – Inter, duel care poate decide cine merge în cupele europene în Liga Campionilor sau în Europa League. Dacă ne mutăm în Spania, vedem cum Real Madrid dispută ultimul meci al sezonului, unul de care vrea să uite cât mai repede. A fost eliminată din Ligă foarte repede de Ajax Amsterdam, iar acum joacă pentru a termina pe locul trei, unul rușinos pentru o echipă cu pvretenții așa mari.

În România, lupta pentru salvarea de la retrogradare este mai interesantă ca niciodată, cu echipe precum Dunărea Călărași și FC Hermannstadt pregătite să lupte până în ultima clipă pentru a rămâne în prima ligă. Din acest motiv, pariorii au toate motivele să joacă pe duelurile acestor echipe, deoarece jucătorii vor intra foarte motivați pe teren pentru a câștiga toate duelurile.

Vezi aici cota 10 din 19.05.2019.

Tot astăzi ne luăm la revedere și de la play-off-ul din Liga 1, unde FCSB primește vizita celor de la CFR Cluj, care sunt deja campioni. Meciul ar fi putut avea o miză uriașă, însă clujenii au jucat foarte bine în play-off, nu au pierdut niciun duel, iar acum se văd cu titlul în buzunar înainte să întâlnească marea rivală, în deplasare.

Duelul nu are nicio miză, nici pentru FCSB, nici pentru CFR Cluj, poate doar pentru oamenii din jurul echipelor. Gigi Becali probabil dorește să învingă CFR Cluj măcar atunci când nu mai contează, în timp ce Dan Petrescu vrea să termine play-off-ul neînvins. Din acest motiv, ne așteptăm să fie un duel foarte interesant. Pentru mai multe detalii despre duelul zilei în Liga 1 intră AICI.

Ce să pariezi la FCSB – CFR Cluj

Pe lângă meciurile descrise mai sus, astăzi se mai dispută câteva jocuri din Olanda, ultima rundă, dar și alte dueluri interesante din Serie A, unde intră în joc echipe precum Juventus, AC Milan sau Atalanta.

Nu rata nici duelul în care este implicată FC Barcelona, deoarece catalanii vor să termine un sezon în care au câștigat titlul cu o victorie, chiar dacă nu mai are nicio miză finalul de campionat.

Pentru toate informațiile necesare înainte de paria intră pe betmag.ro.