Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cele mai tari pronosticuri pentru derby-urile oltenilor: Rapid – CSU si FCU – FCSB: „Văd numai X-uri” Video exclusiv

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a avut parte de o nouă ediție incendiară. La final, cei trei invitați de marcă au dat pronosticuri pentru cele trei derby-uri din weekend.
12.11.2022 | 08:25
Cele mai tari pronosticuri pentru derbyurile oltenilor Rapid  CSU si FCU  FCSB Vad numai Xuri Video exclusiv
Robert Niță, Florin Gardoș și Dănuț Lupu au prefațat derby-urile etapei a 18-a din SuperLiga. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cei trei invitați de marcă, Robert Niță, Florin Gardoș și Dănuț Lupu au prefațat derby-urile etapei a 18-a din SuperLiga.

Pronosticuri pentru derby-urile etapei a 18-a din SuperLiga

Cele mai tari trei meciuri ale rundei cu numărul 18 din SuperLiga sunt Chindia – Farul (sâmbătă, 12 noiembrie, ora 17:30), Rapid – Universitatea Craiova (sâmbătă, 12 noiembrie, ora 20:30) și FC U Craiova 1948 – FCSB (duminică, 13 noiembrie, ora 21:00).

ADVERTISEMENT

Pentru echipa lui Adrian Mititelu va fi primul meci cu Nicolo Napoli pe bancă, întors pentru a noua oară în Bănie. Primul care s-a încumetat să dea pronosticuri a fost Florin Gardoș, fost jucător, printre altele, la FCSB și U Craiova, două dintre protagonistele rundei care începe vineri, 11 noiembrie.

„Cred că Farul nu va câștiga la Chindia. Merg pe un egal. Le va fi greu. Nu știu ce face Toni Petrea acolo, dar face bine. Eu nu mă gândeam că mai scapă Chindia de retrogradare anul ăsta. E lăudabil ce a reușit să facă Toni de când a venit. Merg pe ideea de un egal.

ADVERTISEMENT

Rapid – Universitatea Craiova. Merg pe un X2. Rapid pare că a intrat într-o pasă mai proastă. Nu e ușor să câștigi în Giulești, chiar dacă a făcut-o Farul, dar a fost altă conjunctură. Dar o văd ușor favorită pe Craiova. Rapid joacă bine acasă. Mai spre egal, totuși.

FC U Craiova 1948 – FCSB. E o situație tulbure la ambele echipe. Napoli începe în forță. Craiova a jucat bine, dar fără rezultate. La FCSB e o stare de incertitudine.

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă va rămâne Pintilii. Aș merge pe ideea de un meci deschis cu goluri. Aș merge pe un X2 cu peste 1,5 goluri”, a declarat Florin Gardoș, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS.

Dănuț Lupu vede numai „X”-uri

Fostul internațional român a fost urmat de Robert Niță, care și-a pierdut încrederea în Rapid, după eșecurile cu FCSB și Farul. Fostul atacant a dat pronosticuri doar pentru primele două derby-uri, încurcat fiind de forma inconstantă pe care o au echipele lui Mititelu și Becali.

ADVERTISEMENT

„Giuleștiul obligă, echipa vine după două meciuri nereușite, două eșecuri. Nu întâlnește într-o formă bună. Ținând cont că U Craiova câștigă meciurile chinuit și văd o diferență mare între Rădoi la națională și Rădoi la Craiova sper ca Rapid să se impună. Aici merg pe un sub 2,5 goluri.

Farul și Chindia sunt echipele care în 6-7 etape obțin cele mai multe puncte, sunt pe primele 2 locuri într-o ierarhie a ultimelor meciuri. E genul de meci la care nu știi ce să pariezi. Farul pare echipa mai solidă.

Farul și când a jucat prost a luat puncte. Și când pierd, pierd foarte greu. E un meci de 1X2 la fel cu puține goluri marcate. La fel zic și aici sub 2,5 goluri”, a spus Robert Niță.

În schimb, Dănuț Lupu crede că etapa cu numărul 18 din SuperLiga va avea parte de trei derby-uri închise, fără vreo câștigătoare. „Farul X, Rapid X, Craiova X. Trei de X”, a fost predicția lui Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT