Sport

Cele mai tari reacţii după calificarea nebună a lui Real Madrid! Soţia unui “galactic” nu a mai rezistat tensiunii: “De aici, direct la spital!” Ce spune Ancelotti: “A ieşit magia”

Real Madrid a reuşit o calificare nebună în semifinalele Ligii Campionilor, după 2-3 cu Chelsea pe "Bernabeu". Reacţiile au început să curgă imediat după finalul meciului.
13.04.2022 | 01:11
Cele mai tari reactii dupa calificarea nebuna a lui Real Madrid Sotia unui galactic nu a mai rezistat tensiunii De aici direct la spital Ce spune Ancelotti A iesit magia
Ce au scris ziarele din Spania după calificarea lui Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor
ADVERTISEMENT
12-04-2022
22:25

Ce a spus Carlo Ancelotti după Real Madrid - Chelsea 2-3

La finalul meciului de pe “Bernabeu”, Carlo Ancelotti a oferit o primă reacţie după o nouă calificare nebună a lui Real Madrid. Antrenorul italian a susţinut că jucătorii s-au eliberat după al treilea gol marcat de Chelsea.

“Am suferit mult. Cred că nu aveam foamea de a marca pentru că nu aveam nevoie. Nu meritam să fim conduşi cu 2-0. La 3-0, echipa s-a eliberat şi am dat totul până la final. A ieşit magia acestui stadion şi a acestui club. Spuneau că echipele spaniole sunt inferioare celor engleze, dar acum avem două echipe din Spania în semifinale”, a spus Carlo Ancelotti la Movistar.

Real Madrid a trăit periculos în returul cu Chelsea, după 3-1 pe “Stamford Bridge”, în tur. În minutul 75 al meciului de pe “Bernabeu”, londonezii conduceau cu 3-0 şi erau aproape de calificarea în semifinale. Golul lui Rodrygo, din minutul 80, a trimis meciul în prelungiri, unde Karim Benzema a adus bucuria în rândul fanilor “galacticilor”.

Soţia lui Federico Valverde, în tensiune pe durata returului dintre Real Madrid şi Chelsea

Mina Bonino, soţia lui Federico Valverde, a trăit în tensiune finalul meciului de pe “Santiago Bernabeu”, iar emoţiile le-a postat pe contul personal de Twitter. Jurnalista a notat, la un moment dat, că ar putea să ajungă la spital din cauza desfăşurării partidei.

ADVERTISEMENT

“De aici, direct la spital”, a scris jurnalista din Argentina, care mai postase, cu un minut înainte: “Simt chestii, nu mai pot. Chiar simt chestii, serios, nu ştiu dacă nu mă ia inima”.

Presa din Madrid, în delir după calificarea nebună a lui Real Madrid

“Nimeni nu întoarce scorul cum o face Madridul”, au titrat jurnaliştii de la AS. “Echipa lui Ancelotti supravieţuieşte, după un final eroic, şi se califică graţie unui nou gol al lui Benzema”, au continuat madrilenii.

ADVERTISEMENT

“Madridul este nemuritor!!!”, au scris cei de la Marca. “Doar Real Madrid era în stare să repete isprava. A întors scorul unei duble care părea pierdută, după o oră, în faţa lui Chelsea. Rodrygo şi Benzema au marcat pentru o nouă noapte epică şi de neuitat”.

“Un nou miracol al lui Real Madrid în Liga Campionilor”, au notat ziariştii de la Mundo Deportivo, din Barcelona. “Benzema şi VAR-ul califică Realul în semifinale”, a fost înţepătura celor de la Sport, din Catalonia, care au amintit de golul anulat al lui Marcos Alonso.

ADVERTISEMENT

Feliciano Lopez laudă calificarea lui Real Madrid

Felicioano Lopez, fost jucător de tenis spaniol, a reacţionat pe contul personal de Twitter la câteva secunde după finalul returului dintre Real Madrid şi Chelsea. “Se petrec lucruri ce par imposibile pe Bernabeu. Istoria de repetă. Cât de greu e să fii anti-Madrid”.

Predrag Mijatovic, fost jucător al lui Real Madrid între 1996 şi 1999, a fost impresionat de efortul depus de Luka Modric. “O să-l întreb pe Modric ce încărcător foloseşte pentru a avea atâta baterie”.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, fanii lui Real Madrid au rămas pe stadion şi au cântat alături de favoriţii lor, după o nouă noapte magică în Liga Campionilor. În optimile de finală, “galacticii” au trecut de PSG, după ce în returul de pe “Bernabeu”, în minutul 60 erau conduşi cu 0-2 la general, însă Karim Benzema a răsturnat calculele cu un hat-trick.

ADVERTISEMENT