Sporturi

Cele mai tari reclame de la Super Bowl! Zeci de milioane de dolari investiți în promouri de câteva secunde. Video

05.02.2019 | 17:51
Cele mai tari reclame de la Super Bowl Zeci de milioane de dolari investiti in promouri de cateva secunde Video
ADVERTISEMENT

La o zi distanță de Super Bowl americanii au alcătuit topul celor mai tari reclame difuzate în timpul finalei NFL. De la bătălia Stella Artois – Bud Light în industria berii, până la Google Assistant, Pepsi și Doritos, mai multe corporații și-au respectat statutul și au intrat în clasamentul promourilor difuzate în timpul pauzei de la Super Bowl. Anul acesta, Sarah Jessica Parker a dominat topul. Alături de ea, în alte reclame au mai apărut Charlie Sheen și Cardi B.

O reclamă care a scris istorie s-a folosit anul acesta de serialul Game of Thrones. Google Assistant a continuat povestea „Singur acasă”, una pe care a început-o în luna decembrie în timpul Sărbătorilor de iarnă și pe care a difuzat-o în ultimele etape ale sezonului regulat din NFL. Acum, pe lângă Macaulay Culkin, în promo, a apărut și Joe Pesci, interpretul hoțului Harry din filmul original. Zeci de milioane au fost investiți în 2019 în reclame. Astfel, costul unui promo de 30 de secunde a fost de 5,25 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari reclame de la Super Bowl!

„Change up de usual” este numele promoului desemnat drept cel mai bun. O are în prim plan pe Sarah Jessica Parker. Astfel, într-o reclamă la berea Stella Artois, Carrie din serialul Sex and the City, schimbă celebrul Cosmopolitan pe un pahar de bere Stella Artois. În reclamă apare și Jeff Bridges, cunoscut ca Jeffrey Lebowski.

Pe locul 2 este reclama de la Bud Light. Promo-ul gândit de aceștia surprinde o luptă între cavaleri, care se termină cu apariția unuia dintre dragonii lui Daenerys.

ADVERTISEMENT

Harry, hoțul din seria Home Alone, îl vede pe Macaulay Culkin din nou singur acasă. Din păcate pentru el, de data aceasta, Culkin este asistat de Google.

4. Amazon Alexa „Not everything makes the cut”

5. Steve Carell, Cardi B x Pepsi „More than OK”

6. Backstreet Boys, Chance the Rapper x Doritos „Now it’s hot”

7. Charlie Sheen, Alex Rodriguez x Mr. Peanut

8. Pringles „Sad Device”

9. Christina Applegate x M&M’s “Bad Passengers”

10. Budweiser “Wind never felt better”