Life

Cele mai urâte ținute de la MTV Music Video Awards 2022. La ce se gândeau când s-au îmbrăcat?!

Care au fost cele mai urâte ținute purtate de vedete la MTV Music Video Awards 2022. Unele vedete au fost aspru criticate pentru felul în care au ales să se îmbrace.
29.08.2022 | 19:09
Cele mai urâte ținute de la MTV Music Video Awards 2022. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

MTV Music Video Awards 2022 este unul dintre cele mai faimoase evenimente de muzică ale lumii. Totuși, unele staruri nu s-au pregătit prea bine de eveniment și au fost criticate pentru felul în care s-au îmbrăcat.

Cele mai urâte ținute de la MTV Music Video Awards 2022

Evenimentul a adunat laolaltă marii artiști, iar unii au fost extrem de apreciați nu doar pentru talentul lor, ci și pentru felul în care s-au îmbrăcat.

ADVERTISEMENT

De la categoria „Așa Da” au făcut parte Taylor Swift, care a fost și una dintre câștigătoarele serii, Lizzo, care a purtat o ținută care a luat privirile tuturor, marca Jean Paul Gaultier sau celebra trupă K-pop Blackpink.

Pe de altă parte, au existat și vedete care au fost asupru criticate. Unii au apreciat că vedetele nu s-au gândit prea mult înainte de a pune pe ele acele haine.

ADVERTISEMENT

De departe cea mai criticată a fost Chloe Fineman, actriță, scriitoare și comediană americană. Aceasta a purtat o rochie metalizată de culoare gri, cu o trenă asimetrică.

Actrița a asortat inclusiv poșeta și pantofii cu rochia ei, care avea și unele accente portocalii. Presa internațională spunea că ținuta vedetei seamănă mai degrabă cu un sac de dormit decât cu o ținută demnă de MTV Music Video Awards 2022.

ADVERTISEMENT
Ținuta lui Chloe Fineman
Ținuta lui Chloe Fineman. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Criticată a fost și cântăreața Tate McRae, care a fost acuzată că a venit prea dezbrăcată la acest eveniment de gală. Tate McRae a fost și gazda pre-showului de la MTV Music Video Awards 2022.

„Am avut parte de cea mai bună experiență aseară, ca gază a pre-showului de la MTV Music Video Awards 2022”, a scris cântăreața pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Criticii de modă nu au fost, însă, la fel de fericiți ca aceasta, iar ei au criticat-o aspru. Tate McRae s-a îmbrăcat cu o combinație dintr-un top minuscul și o fustă mini, ambele de culoare verde salvie.

Topul îi lăsa la vedere abdomenul, iar acesta îi acoperea doar sânii. Și fusta era foarte scurtă, asimetrică și cu o despicătură pe picior.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by t8 mcrae (@tatemcrae)

Ava Max, rochie verde cu tocuri imense

Și Ava Max a fost criticată pentru look-ul pe care l-a adoptat în seara premiilor VMA. Criticii de modă au spus că ținuta ei a fost prea casual pentru o seară de gală, fiind și ea acuzată că a venit prea dezbăcată pentru acest eveniment.

Ava Max a purtat o ținută verde sumară, cu niște pantofi cu tocuri imense.

Și faimosul prezentator Jimmy Fallon a fost aspru criticat și chiar a devenit ținta glumelor pe internet după alegerea sa de ținută de la VMA.

ADVERTISEMENT
Tags: