Sporturi

Cele mai urmărite staruri din sport pe Instagram în luna octombrie. Khabib Nurmagomedov e în top

03.11.2018 | 10:05
Cele mai urmarite staruri din sport pe Instagram in luna octombrie Khabib Nurmagomedov e in top

Chiar dacă a depășit-o pe Selena Gomez și a devenit cea mai urmărită persoană de pe Instagram, Cristiano Ronaldo nu este în topul starurilor din sport cu cei mai mulți urmăritori în luna octombrie 2018. Una dintre cele mai mari creșteri a numărului de urmăritori pe Instagram a înregistrat-o proaspătul debutant în naționala Angliei, Jadon Sancho, care a strâns 197.893 de noi fani pe rețeaua de socializare. Pe primul loc în top e Khabib Nurmagomedov.

Jurnaliștii britanici au vrut să vadă ce sportiv a înregistrat cea mai mare creștere a numărului de urmăritori pe Instagram în luna octombrie și au descoperit că mijlocașul de numai 18 ani al celor de la Borussia Dortmund, Jadon Sancho, stă foarte bine la acest capitol. De la începutul și până la finalul lunii, tânărul debutant în naționala Angliei a fost urmărit de aproape 200 de mii de persoane noi. Sancho are prestații foarte bune în acest sezon. A jucat în 14 meciuri pentru Dortmund, a marcat 5 goluri și a dat 8 pase de gol.

View this post on Instagram

??? #JS7 Maybe I model for @calvinklein ?

A post shared by Jadon Sancho (@sanchooo10) on

Khabib Nurmagomedov e în topul celor mai urmărite staruri din sport pe Instagram în luna octombrie

Jermaine Pennant a înregistrat o creștere de 88,52% a numărului de urmăritori pe Instagram. Apariția într-un show TV i-a adus în plus un număr de 134.255 de fani. Surpriza vine de la Bobby Duncan, tânărul jucător al celor de la Liverpool, care încă așteaptă șansa de a debuta pentru echipa antrenată de Jurgen Klopp. Verișorul lui Steven Gerrard a plecat de la Manchester City la Liverpool în această vară, iar contul său de Instagram a explodat.

Cifrele celor mai sus amintiți pălesc atunci când vine vorba de luptătorul Khabib Nurmagomedov. La data de 1 octombrie, rusul avea 6.068.428 de urmăritori pe Instagram. La sfârșitul lunii avea 13.011.751, ceea ce înseamnă o creștere de 115.28%, adică 6.943.323 de noi urmăritori. Khabib Nurmagomedov l-a bătut pe Conor McGregor la UFC 229, apoi doar a stat și s-a bucurat de succesul său. Nu doar în ring, ci și pe Instagram!

View this post on Instagram

@floydmayweather But no Vegas, they won’t pay my money.

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on