Life

Cele nouă echipe de la America Express 2024. Lista oficială cu toți concurenții de la Antena 1

America Express 2024 se apropie cu pași repezi. Acestea sunt cele nouă perechi de concurenți care pleacă pe Drumul Soarelui.
19.05.2023 | 12:47
Cele noua echipe de la America Express 2024 Lista oficiala cu toti concurentii de la Antena 1
Cele nouă echipe de la America Express 2024. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

America Express, show-ul fenomen de la Antena 1 se pregătește intens pentru un nou sezon. Și de data aceasta nouă perechi de vedete dornice de aventură și de câștigarea marelui premiu vor porni la drum. Iată care sunt vedetele participante la al șaselea sezon America Express.

America Express sezonul șase va începe în curând

America Express 2024 își va deschide în curând porțile către al șaselea sezon. Nouă perechi de vedete sunt pregătite să pornească pe Drumul Soarelui, în aventura vieții lor. Așa cum știm din sezoanele anterioare, cei 18 concurenți vor trebui să-și găsească mâncare și cazare. Vedetele vor supraviețui cu un euro pe zi pe Drumul Soarelui care trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. Iată care sunt cele nouă perechi de vedete pregătite de aventură.

ADVERTISEMENT

Ionuț Rusu și George Tănase

Prima echipă care a spus “Da” provocării America Express este formată din Ionuț Rusu și George Tănase. Comedianții sunt pregătiți și au deja o strategie stabilită, după cum spune Ionuț.

De asemenea, ambii au așteptări mari din această călătorie. Drept urmare, ne așteaptă niște surprize cât se poate de interesante la America Express 2024. Chiar și așa, concurenții au câteva emoții, dar speră să treacă peste ele.

ADVERTISEMENT

“Am o duzină de așteptări de la călătoria noastră, însă dacă mă întorc de acolo cu abilitatea de a îndrăzni să cer atunci când am nevoie de ceva, mă consider cel mai câștigat om. În principiu, aș vrea să las o parte din timiditate acolo, undeva în Anzi”, susține în stilul său caracteristic Ionuț pentru Antena 1.

George Tănase, cel care nu de puține ori a impresionat concurenții trecuți, susține că va fi aventura vieții lui. Acesta spune că show-ul de la Antena 1 este unul cu adevărat spectaculos și că l-a urmărit încă de la începuturile lui. Tocmai din acest motiv, provocarea este una importantă pentru el.

ADVERTISEMENT

Iuliana Pepene și Sonia Simionov

Jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov vor face echipă la America Express. Aceasta din urmă este obișnuită cu sportul, căci a făcut înot de performanță. Și Iuliana Pepene se declară o fire sportivă. Cele două sunt dornice de aventură, iar strategia este gata de acasă.

Ambele se așteaptă să râdă, să ajungă în situații amuzante și să aibă parte de numeroase provocări. De asemenea, concurentele s-au pregătit din timp și deja au stabilit ce atribuții va avea fiecare.

ADVERTISEMENT

”America Express ne va oferi un cu totul alt cadru de relaţionare.Ne-am împărţit deja atribuţiile în ceea ce priveşte probele, sunt convinsă că putem surprinde. Chiar şi pe noi.” susține Sonia Simionov.

America Express 2024 va fi o aventură de neuitat și pentru Iuliana Pepene. Vedeta spune că față de job-ul ei normal, ceea ce se va întâmpla în această vară va fi complet diferit. De asemenea, ea se consideră o nonconformistă și o iubitoare de adrenalină.

Mai mult de atât, vedeta e extrem de încântată că va face echipă cu Sonia. Cele două se știu de forte mulți ani, iar experiența va fi una cu adevărat deosebită pentru ambele părți.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, un cuplu și la America Express 2024

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt un cuplu în viața reală, iar mai nou și pe platourile de filmare. “Am ales să plecăm la America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile. Ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express.

Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună. Cred că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!” a declarat Cleopatra Stratan la Antena 1.

Cunoscută pentru firea nonconformistă, Iulia Albu a spus Da provocării America Express. Cu toate că se declară “nu prea mare amatoare” de aventuri, faptul că este cu iubitul o motivează. În plus, fosta soție a lui Mihai Albu a mai fost în trecut în Asia Express.

De cealaltă parte, Romică Țociu nu va participa la America Express așa cum se gândeau mulți alături de parterenul de scenă, Cornel Palade. Comediantul va face echipă de data aceasta cu fiul său, Cătălin.

Un alt cuplu din viața reală a acceptat provocarea America Express 2024. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au așteptări mari de la concurs. Pentru ei este ”aventura vieții”, astfel că cei doi promit că vor da tot ceea ce au mai bun la fiecare probă în pare.

Antoneta și Ada Galeș sunt mamă și fiică și, totodată, cele mai bune prietene. Sunt convinse că faptul că se cunosc atât de bine le va ajuta în competiție. Drept urmare, ele sunt următoarea echipă de la America Express.

Alexia și Aris Eram, copii celebrei Andreea Esca pregătiți de competiția America Express

Alexia Eram și fratele ei, Aris au acceptat provocarea America Express. Copiii Andreei Esca sunt deciși să-și depășească limitele și să-și creeze amintiri frumoase. Deși momentan nu își dau seama exact ”în ce s-au băgat” sunt siguri că va fi experiența vieților.

De asemenea, ambii frați speră să trăiască la maxim tot ceea ce se va întâmpla. Printre altele, ei se așteaptă să învețe lucruri noi împreună, să se cunoască mai bine și să vadă de ce sunt în stare .

”Noi suntem complet diferiți dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință.”, spune mezinul familiei.

La rândul lor, Sânziana Negru și Laura Giurcanu vor face echipă la America Express. Aceasta din urmă este obișnuită cu condiții grele, fiind fostă participantă la Survivor. În privința Sânzianei, experiența este una cu totul nouă.

ADVERTISEMENT