News

Cele patru țări în care El Clasico nu se transmite la TV! O mare surpriză din Europa

10.04.2021 | 14:00
Cele patru tari in care El Clasico nu se transmite la TV O mare surpriza din Europa
ADVERTISEMENT

Real Madrid – FC Barcelona este meciul pe care iubitorii fotbalului din întreaga lume îl așteaptă în fiecare an. Primul episod din El Clasico pe 2021 este sâmbătă, de la ora 22:00 a României.

Este un duel cu atât mai interesant dacă ținem cont că poate fi decisiv în lupta pentru titlu. FC Barcelona este la doar un punct de liderul Atletico Madrid, în timp ce Benzema și compania au de recuperat trei puncte față de prima clasată.

ADVERTISEMENT

Dar formația lui Cholo Simeone este în pierdere de turație, iar senzația este că El Clasico din această seară ar urma să fie decisiv. Partida este transmisă în România de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Real Madrid – FC Barcelona nu se transmite în Coreea de Nord, Mongolia, Papua Noua Guinee și Malta

Se așteaptă audiențe record pentru Real Madrid – Barcelona, dar iubitorii fotbalului din patru țări nu vor avea ocazia să vadă El Clasico: Coreea de Nord, Mongolia Papua Noua Guinee și Malta.

ADVERTISEMENT

În privința primelor trei nu este nimic surprinzător, acestea lipsesc de obicei de pe harta televizărilor în El Clasico. Neașteaptat este că nici Malta nu va transmite partida. Singura țară europeană în care disputa nu este transmisă.

La fel ca și anul trecut, Real Madrid o primește pe FC Barcelona pe stadionul Alfredo Di Stefano, arena pe care se jucau în trecut partidele echipei a doua. În sezonul precedent, madrilenii se impuneau cu 2-0.

ADVERTISEMENT

În Marea Britanie, spre exemplu, cei care vor să vadă El Clasico trebuie să plătească o sumă considerabilă. Șapte lire este tariful pay-per-view pentru această partidă.

Real Madrid, victorii în ultimele două meciuri cu FC Barcelona. Catalanii nu s-au impus de 2 ani în El Clasico

De altfel, FC Barcelona are deja doi ani de la ultima victorie contra rivalei. Pe 1 martie 2021, un 1-0 pe Santiago Bernabeu. De atunci au fost un egal și două victorii pentru “los blancos”.

ADVERTISEMENT

În tur, Real Madrid se impunea pe terenul Barcelonei, scor 3-1. Un rezultat care ar putea să conteze. În cazul în care cele două echipe termină la egalitate de puncte, departajarea s-ar face pe baza meciurilor directe. Acolo unde este greu de crezut că vor putea recupera catalanii.

FC Barcelona a avut mari probleme la ultimul joc disputat pe stadionul Alfredo Di Stefano, iar situația s-ar putea repeta. Obișnuiți să folosească întregul front de atac pe Camp Nou, Messi și compania vor fi afectați de dimensiunile ceva mai mici ale terenului.

Real Madrid, mari probleme în defensivă. Lipsesc Ramos și Varane. Absențe de marcă și la Barca

Real Madrid are serioase probleme în defensivă, în condițiile în care lipsesc Sergio Ramos și Raphael Varane. Nacho și Militao sunt așteptați să joace în centrul defensivei.

De partea cealaltă, FC Barcelona nu poate conta pe Coutinho și Fati. Gerard Pique și Sergi Roberto sunt și ei incerți și probabil vor apărea doar pe banca de rezerve la start.

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Lucas, Militao, Nacho, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Asensio, Benzema, Vinicius. Antrenor: Zinedine Zidane.

Barcelona (3-4-3): ter Stegen – Mingueza, De Jong, Lenglet – Dest, Pedri, Busquets, Alba – Messi, Griezmann, Dembele. Antrenor: Ronald Koeman.

ADVERTISEMENT