Life

Cele patru zodii care vor avea un octombrie 2022 de coșmar. Capricornii și Racii, cele mai lovite

Cei patru nativi care au numeroase obstacole și piedici în octombrie 2022. Nu scapă deloc de probleme, spun cititorii în stele.
01.10.2022 | 10:00
Cele patru zodii care vor avea un octombrie 2022 de cosmar Capricornii si Racii cele mai lovite
Cei patru nativi care au obstacole și piedici în octombrie 2022. Nu scapă deloc de probleme. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cele patru zodii care vor avea un octombrie 2022 de coșmar. Capricornii și Racii sunt zodiile cele mai lovite din întregul horoscop. Cei doi au numeroase obstacole, piedici și pierderi financiare în a doua lună de toamnă.

Cei patru nativi care au obstacole și piedici în octombrie 2022. Nu scapă deloc de probleme

Berbec

Luna octombrie aduce piedici în plan profesional. Vrei să urci încă o treaptă pe scara socială și să te bucuri de bani, dar din păcate, lucrurile nu se așază așa cum îți dorești. Astrele nu sunt de partea ta perioada asta.

ADVERTISEMENT

Poți pierde o sumă importantă de bani din cauza unor investiții proaste și pentru că ai ascultat de prietenii nepotriviți. Rămâi cu o gaură în buget pe care o vei acoperi abia la începutul anului următor.

Rac

Se anunță o perioadă de coșmar, în care pierzi oportunități în carieră și legat de bani. Nu știi să profiți de ofertele pe care le primești de la oamenii din jur și asta te face să bați pasul pe loc și să rămâi la același nivel.

ADVERTISEMENT

Competiția nu este pentru tine, dar asta înseamnă că ai de pierdut. Ești lovit din toate părțile și sunt șanse mari să rămâi singur pentru că nu mai accepți anumite vorbe din partea partenerului de viață.

Balanță

Nu scapi de probleme nici în octombrie 2022. Ai multe de terminat, multe de făcut și timpul este scurt și te presează. Ajutorul celorlalți ar fi excelent, dar ești genul de persoană care nu vrea să se coboare la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Ai pretenții foarte mari și asta duce la conflicte cu propria persoană. Te gândești să obții succesul în viață, însă piedicile își spun cuvântul și nu te lasă să ajungi acolo unde îți dorești.

Capricorn

Intuiția nu funcționează cum trebuie și norocul nu este de partea ta. Discuțiile de la locul de muncă și temperamentul recalcitrant te determină să iei decizii pripite și să faci unele greșeli care nu mai pot fi reparate.

ADVERTISEMENT

Oboseala și stresul ies la suprafață mai mult ca niciodată. Din păcate, în octombrie lucrurile stagnează și nu reușești să faci următorul pas.

ADVERTISEMENT