Sport

Cele șapte norocoase! Un parior a câștigat peste 20.000 de lei numai cu pronosticuri de „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”

Un parior norocos, dar şi inspirat, a dat lovitura cu un bilet jucat la finalul săptămânii trecute. Cu șapte pronosticuri de „GG sau 3+” a câştigat mai bine de 20.000 de lei.
22.06.2022 | 17:47
Cele sapte norocoase Un parior a castigat peste 20000 de lei numai cu pronosticuri de ambele marcheaza sau peste 25 goluri
Cele șapte norocoase! Un parior a câștigat peste 20.000 de lei numai cu pronosticuri de „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”
ADVERTISEMENT

Nu oricine își asumă riscuri la pariuri, tocmai de aceea câștigurile se îndreaptă doar spre cei curajoși. Un parior a jucat 250 de lei pe o cotă de 82.18 obținută din șapte meciuri. La toate, norocosul a mizat pe același pronostic, „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” și a încasat 22,600.45 de lei.

Meciurile din Argentina i-au adus aproximativ 4500 de euro unui parior inspirat

Flerul pariorului nostru a fost unul uluitor, având în vedere că a ales să joace același pronostic pe șapte meciuri. Toate partidele au fost alese din eșalonul secund al fotbalului argentinian: Primera Nacional.

ADVERTISEMENT

Inspirația nu este tot ce contează atunci când îți pregătești biletele. Ia aminte că există super bonusurile oferite de Superbet și mărește-ți considerabil șansele de a obține „Big Win”. În ultima vreme, sunt tot mai mulți pariori care încasează sume impresionante.

În weekendul trecut a fost programată etapa cu numărul 20 din Primera Nacional. Primul meci de bilet, care a început la ora 20:10, a fost cel dintre All Boys și Nueva Chicago. Prima din cele șase cote de 1.85 s-a făcut verde, după ce gazdele și-au respectat statutul de favorite și s-au impus cu 3-0. Au fost ceva emoții, ultimul gol marcându-se cu zece minute înainte de final.

ADVERTISEMENT

De la ora 21:00 a început partida Estudiantes – Sacachispas, încheiată la egalitate, scor 1-1. La acest joc, pariorului nostru a stat destul de liniștit, deoarece i-a ieșit „GG” încă din minutul 76. La ora 21:30 au luat startul nu mai puțin de patru meciuri din Primera Nacional.

Gimnasia y E. Mendoza a primit vizita lui CD Maipu, iar pronosticul de „ambele marchează” a ieșit încă de la pauză, când tabela arăta deja scorul final, 1-1. Emoțiile au crescut la confruntarea dintre Deportivo Riestra – Alvarado. Gazdele s-au impus la scor de neprezentare, dar ultimul gol a fost înscris abia în minutul 84.

ADVERTISEMENT

Următorul bilet câștigător poate fi biletul tău. Dacă vei profita şi de bonusurile de la Superbet, deloc de neglijat, poți fi tu cel care dă marea lovitură.

Șase cote de 1.85 și una de 2.05, toate verzi, au contribuit la câștigul de peste 20.000 de lei

De la aceeași oră a început și cel mai spectaculos meci de pe bilet, cel care a oferit cele mai puține emoții și la care a ieșit atât „ambele marchează”, cât și „peste 2,5 goluri”. Este vorba despre Villa Dalmine – Deportivo Madryn, încheiat 3-3, după ce, la pauză, tabela arăta deja 3-1 în favoarea gazdelor. Ultimul de la 21:30, dar nu cel din urmă, a fost Almirante Brown – Deportivo Moron, care s-a terminat 1-1 și care a avut cea mai mare cotă de pe bilet, 2.05.

ADVERTISEMENT

Un singur meci de pe bilet a început la ora 22:00. Este vorba despre Atletico Rafaela – Agropecuario. Rezultatul a fost 2-2, emoțiile risipindu-se încă de la pauză, pentru că în actul secund nu s-a mai marcat deloc.

Așadar, se pare că vara este anotimpul marilor câștiguri, pentru că nu este de ici de colo să dai lovitura cu bilete „Big Win”. Super bonusurile oferite de Superbet îți sar în ajutor, iar tot ce îți mai trebuie este noroc și inspirație.

ADVERTISEMENT