Fotbal intern

Cele trei oferte pe care le are Dan Nistor! Salariu de 500.000 pe sezon pentru mijlocaşul lui Dinamo. EXCLUSIV

08.12.2019 | 16:22
Cele trei oferte pe care le are Dan Nistor Salariu de 500000 pe sezon pentru mijlocasul lui Dinamo EXCLUSIV
Dan Nistor, aproape de o mutare la Universitatea Craiova. Oltenii au bătut palma cu Dinamo pentru transferul jucătorului
ADVERTISEMENT

Dan Nistor pune presiune pe şefii lui Dinamo şi ameninţă că pleacă în iarnă dacă nu se vor plăti toate restanţele salariale de la club. FANATIK a aflat că Nistor are trei oferte pe masă, iar salariul cu care este tentat trece de 500.000 de euro pe sezon. 

Cele trei oferte pe care le are Dan Nistor: Arabia Saudită, Kazahstan şi Turcia

Din informaţiile FANATIK, impresarul Lucian Marinescu i-a prezentat lui Nistor trei oferte dacă va lua în calcul plecarea din iarnă de la Dinamo. Este vorba de o ofertă de la o echipă de prima ligă din Arabia Saudită, una de prima ligă din Kazahstan şi una din liga a doua din Turcia. 

ADVERTISEMENT

Toate aceste echipe îi oferă aproximativ 500.000 de euro pe sezon, iar fotbalistul este tentat să accepte o ofertă de transfer în această iarnă pentru a se asigura şi din punct de vedere financiar. Salariul lui Nistor la Dinamo este de 13.000 de euro pe lună, adică 156.000 de euro pe sezon.

Ne e şi nouă foame şi vrem să mâncăm. Plec de la Dinamo dacă nu ni se dau banii”

Dan Nistor a anunţat la finalul lunii noiembrie că va pleca de la Dinamo dacă nu îşi va primi toate restanţele salariale: “Ne e şi nouă foame şi vrem să mâncăm. Plec de la Dinamo dacă nu ni se dau banii. Mai aştept până în iarnă, iar colegii mei vor face la fel.

ADVERTISEMENT

Muncești în gol degeaba. În presă a apărut că am avut întârzieri de 15 zile, dar noi nu am mai primit banii de 2 luni. Dacă nu voi fi plătit, mă voi gândi în decembrie să plec. Am un copil de crescut.

Dacă nu vine Moș Crăciun, cu siguranță nu voi mai rămâne. Nu se mai poate așa! Ne e și nouă foame și trebuie să mâncăm. Nu l-am mai văzut pe Negoiță de un an. L-am văzut doar la televizor și în conferințele de presă, e un băiat frumușel”, a spus Nistor la finalul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT

“Mi-aș fi dat viața pentru echipa națională, la fel cum fac și la club”

Dan Nistor este unul dintre cei mai în formă mijlocaşi din Casa Pariurilor Liga 1. Evoluţiile bune de la Dinamo l-au propulsat şi la echipa naţională, însă a prins doar 11 minute cu Norvegia şi 17 minute cu Spania, lucru care au stârnit nemulţumirea mijlocaşului:

“Dacă aș fi fost introdus din primul minut, mi-aș fi dat viața pentru echipa națională, la fel cum fac și la club. Se pare că alții n-au făcut același lucru, iar asta s-a văzut pe teren și pe tabelă. Când vii la națională, trebuie să o faci cu inima deschisă!”, a spus Nistor.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a declarat că un jucător ca Nistor trebuie să fie folosit mai mult în echipa naţională: “Eu sunt de acord cu Nistor. 10 minute sunt prea puţine pentru un jucător ca el. Cum să bagi 10 minute un mijlocaş? Îi trebuie cel puţin 20-30 de minute ca să poată să facă ceva.

Mijlocaşii au nevoie de 5 minute când intră pe teren, să simtă jocul. Iar, un fotbalist ca Nistor, eu cred că merită să înceapă chiar titular. Este cel mai bun jucător al nostru, pot să spun asta şi cred că merită mai multe şanse şi la echipa naţională”, a spus antrenorul ceh.

  • 10 pase decisive are Dan Nistor în Casa Pariurilor Liga 1 în acest sezon
  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Nistor

 

 

 

 

ADVERTISEMENT