Sport

Cele trei oferte reale pe care le are Bogdan Stancu! Ce şanse sunt să ajungă la FCSB. Exclusiv

FANATIK a aflat cele trei oferte pe care le are pe masă Bogdan Stancu. "Motanul" poate ajunge la FCSB în această vară şi va da răspunsul în câteva zile.
10.06.2021 | 17:40
Cele trei oferte reale pe care le are Bogdan Stancu Ce sanse sunt sa ajunga la FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că Bogdan Stancu a cerut timp de gândire la oferta roş-albaştrilor, în condiţiile în care are şi posibilitatea de a continua în Turcia, acolo unde are oferte.

Cele trei oferte reale pe care le are Bogdan Stancu! 70% rămâne în Turcia – 30% vine la FCSB

FANATIK a aflat cele trei oferte reale pe care le are pe masă Bogdan Stancu. “Motanul” le-a spus apropiaţilor că în acest moment sunt 30% şanse să ajungă la FCSB şi 70% să continue în Turcia.

ADVERTISEMENT

Atacantul român are două oferte din prima ligă turcă şi una din România, de la FCSB. Cele mai mari şanse le are Genclerbirligi, echipă la care a evoluat până la finalul actualei stagiuni când echipa a retrogradat.

Genclerbirligi, cele mai mari şanse de a-l aconta pe Stancu! Totul depinde de alegerile de la club

Din informaţiile FANATIK, sunt 50% şanse ca Bogdan Stancu să continue la Gencler, însă totul depinde de alegerile de la club. Dacă başkanul Murat Cavcav va continua la cârma clubului, cel mai probabil Stancu va semna cu Genclerbirligi:

ADVERTISEMENT

“Cică acolo îi dă 450 de mii. El spune că i-a dat cuvântul unui bașkan. Cu ăla a câștigat 4 milioane cât a fost în Turcia. A spus că nu poate să își încalce cuvântul”, a spus Gigi Becali în urmă cu câteva zile.

Goztepe Izmir îl vrea pe Bogdan Stancu!

Tot din Turcia, Bogdan Stancu are ofertă de la Goztepe Izmir, echipă care a încheiat sezonul pe locul 10 în Superliga din Turcia. Din informaţiile FANATIK, Stancu are 20% şanse de a merge la Goztepe.

ADVERTISEMENT

Mai mari şanse decât de a ajunge la Goztepe sunt de a semna cu FCSB. Dacă varianta Genclerbirligi va cădea, Bogdan Stancu ar putea reveni la roş-albaştrii. Atacantul l-a rugat pe Gigi Becali să aştepte până pe 15 iunie până se clarifică situaţia şi va lua o decizie.

Atacantul, 30% şanse să vină la FCSB: “El crede că va rămâne acolo, probabil are ceva informații”

Însă, decizia lui Stancu depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla la Genclerbirligi, iar în funcţie de alegerile de la turci, va decide căreia dintre cele trei oferte va da curs:

ADVERTISEMENT

“Cu Bogdan Stancu am vorbit, m-a sunat el, avea o datorie să mă sune, să-mi spună. I-am mărit oferta, i-am dat 30.000 de euro. Pe 15 se întâmplă alegerile la turci. Dar el crede că va rămâne acolo, probabil are ceva informații”, a spus Becali.

Gigi Becali l-a vândut în 2011 cu 5 milioane de euro!

Bogdan Stancu a evoluat la FCSB între 2008 şi 2011. Gigi Becali l-a vândut în ianuarie 2011 la Galatasaray în schimbul a 5 milioane de euro. Iar timp de un deceniu, Bogdan Stancu a evoluat în Turcia.

Echipa la care a jucat cel mai mult este Genclerbirligi. Stancu a semnat pentru prima dată cu Gencler în 2013 şi a evoluat la echipă până în 2017. După un periplu de doi ani la Bursaspor, a revenit la Gencler în 2019.

  • 33 de ani are Bogdan Stancu
  • 5.000.000 de euro a încasat Gigi Becali în schimbul lui Bogdan Stancu, în 2011

  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT