Life

S-au ales cele zece piese finaliste la Eurovision România 2022. Favorita publicului, desființată de juriu: ”Ce-i ăsta? Kitsch, parodie, protest?”

S-au aflat cele zece piese finaliste la Eurovision România 2022. Juriul a fost dezamăgit de favorita publicului. Pe data de 5 martie vom afla cine ne va reprezenta la Torino, Italia. 
13.02.2022 | 10:23
Sau ales cele zece piese finaliste la Eurovision Romania 2022 Favorita publicului desfiintata de juriu Cei asta Kitsch parodie protest
Cine sunt cele zece piese finaliste la Eurovision România 2022. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Semifinala Eurovision România s-a încheiat, sâmbătă seară. Juriul, format din Adrian Romcescu, Randi, Cristian Faur, Ozana Barabancea și Alexandra Ungureanu, a stabilit care vor fi cele zece melodii ce vor da bătălia în finală, pe 5 martie.

Unul dintre jurați nu a fost deloc mulțumit de prestația favoritei publicului E-an-na-”Malere”. Cristian Faur i-a spus că nu garantează succes pe scena marii competiții de la Torino.

ADVERTISEMENT

Alex Parker feat. Bastien, primii finaliști la Eurovision România 2022

”Ce-i ăsta? Kitsch, parodie, protest? Nu oferiţi nicio garanţie la Eurovision. Succes zero! Nu mi-a plăcut nimic”, a fost impresia lui Cristian Faur despre piesa ”Malere”.

Drept urmare, lista concurenților calificați în finala națională sunt:

”1. Alex Parker feat. Bastien
2. Andrei Petruș
3. Cream, Minodora, Diana Bucșă
4. PETRA
5. Kyrie Mendel
6. MØISE
7. Gabriel Basco
8. VANU
9. WRS
10. Dora Gaitanovici, anunță Eurovision România.

ADVERTISEMENT

Ce părere are publicul despre finaliștii Eurovision România 2022

Publicul nu pare a fi prea impresionat de alegerea făcută de juriu. Pe rețelele de socializare sunt multe opinii atât contra acestuia, cât și contra TVR.

”Necalificare plăcută, o merităm! Sper sa fie desființat TVR-ul”, a scris un internaut care a urmărit semifinala Eurovision România 2022.

ADVERTISEMENT

Unii telespectatori au criticat juriul pentru cum a votat E-an-na și cataloghează situația ca fiind o ofensă la adresa publicului.

”Rușine juriului!!!!! Efectiv au jignit publicul. Favoritul publicului nu e nici măcar în finală. De ce a mai fost și acea etapă dacă votul publicului este anulat?!?!?!, a mai scris o altă persoană.

ADVERTISEMENT

”Rusine TVR!! Nu a contat deloc votul publicului și faptul ca E Na Na aveau cele mai multe vizualizări pe YouTube și erau și in trending! Ați ținut cont doar de părerea unui juriu format din dinozauri care încă asculta șlagăre din anii 80! Iar ne ducem acolo ca sa ne facem de ras! Bine ca le-ați calificat pe Cream și Minodora cu manele, pentru ca asta ne reprezintă, nu?? Necalificare plăcută!”, a mai scris un alt telespectator.

”Sper că anul ăsta este ultimul an în care Tvr organizează Eurovision, merită o altă televiziune să organizeze. Au ales cel mai slab juriu din istorie, care doar sa jignească a fost în stare”, este impresia neplăcută al unui alt telespectator.

Eurovision Song Contest 2022 se va desfășura în Italia, la Torin. Semifinalele vor avea loc pe 10 şi 12 mai, iar finala pe 14 mai. România va urca pe scenă în a partea a doua a Semifinalei, joi, 12 mai, având numărul 2.

Eurovision 2022 va avea loc la în Italia, ca urmare a victoriei trupei Maneskin de anul trecut, când Eurovision s-a organizat în Olanda. Multora dintre fanii concursului le-ar fi plăcut ca Eurovision 2022 să fie în Roma.

ADVERTISEMENT