News

Celebra cafenea din Liov unde a intrat Angelina Jolie va fi demolată. Motivul invocat de primarul orașului

Cafeneaua Lviv Croissant din Liov, devenită celebră după ce la finalul lunii aprilie actrița americană Angelina Jolie a fost filmată acolo, urmează să fie demolată
26.06.2022 | 17:53
Celebra cafenea din Liov unde a intrat Angelina Jolie va fi demolata Motivul invocat de primarul orasului
Cafeneaua din Liov unde a fost filmată Angelina Jolie va fi demolată
ADVERTISEMENT

Cafeneaua din Liov, Lviv Croissant, local care a devenit celebru după ce actrița americană Angelina Jolie a fost filmată acolo la finalul lunii aprilie, urmează să fie demolată potrivit unui anunț al primarului orașului.

Cafeneaua Lviv Croissant va fi demolată

Andrei Sadovîi, primarul din Liov, cel mai important oraș din vestul Ucrainei și un important centru universitar, a declarat că autoritățile vor demola cafeneaua Lviv Croissant, devenită celebră în urma unei faimoase înregistrări cu Angelina Jolie, din timpul vizitei acesteia de la finalul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT

„Construcția a fost ridicată ilegal și o vom demonta”, a precizat primarul din Liov în timpul unui talk show la un post de televiziune, potrivit publicației locale Obozrevatel.

Actrița Angelina Jolie, acum în vârstă de 47 de ani, a avut mai multe declarații de sprijin pentru Ucraina dar și pentru refugiații din această țară, iar la finalul lunii aprilie, în perioada în care rachetele rusești loveau și orașul din vestul țării, aceasta a făcut o vizită la Liov în calitate de ambasador al Bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al ONU.

ADVERTISEMENT

Cafeneaua devenită celebră după vizita Angelinei Jolie

În data de 30 aprilie, Angelina Jolie a fost filmată dând câteva autografe în momentul în care intrase să-și cumpere o cafea de la această cafenea. O filmare cu actrița americană a fost distribuită apoi pe rețelele de socializare de către jurnalista ucraineană Maia Podgorodețkaia.

„Nimic special. Doar Liov. Am venit să iau o cafea și am găsit-o pe Angelina Jolie. Întreaga lume sprijină Ucraina”, a comentat aceasta înregistrarea care s-a viralizat imediat.

ADVERTISEMENT

Jurnalista ucraineană a mai precizat că Angelina Jolie era însoțită de către echipa ei de protecție și a subliniat că aceasta era „extrem de frumoasă”. Aceasta a subliniat că multă lume nici nu a avut timp să o observe pe Angelina Jolie, pentru că „totul s-a petrecut extrem de rapid”.

Filmarea a devenit virală și datorită unui puști ce stă concentrat pe telefonul său încât nici nu ridică privirea la ce se întâmplă în jur.

ADVERTISEMENT

În aceeași zi, o altă filmare cu Angelina Jolie a făcut înconjurul planetei, mai precis cea în care actrița americană este escortată repede de către întreaga echipă de securitate în timpul unei alerte aeriene.

ADVERTISEMENT
Tags: