Life

Celebra cântăreaţă Sinead O’Connor, un nou moment ciudat: “Mor de foame”

16.10.2020 | 09:26
Celebra cantareata Sinead OConnor un nou moment ciudat Mor de foame
ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață Sinead O’Connor este cunoscută pentru ieșirile sale neobișnuite. De data aceasta, artista le-a mărturisit fanilor că suferă de agorafobie “paralizantă” și că nu poate merge să-și cumpere mâncare.

Cântăreața irlandeză a dezvăluit acest lucru pe contul ei secundar de Twitter, unde folosește varianta islamică a numelui său, Shuhanda Sadaqat, relatează gandul.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Sinead O’Connor locuiește într-o zonă destul de izolată a Irlandei, unde au fost impuse măsuri destul de dure de protecție din cauza pandemiei de Covid-19. Din această cauză, nu poate comanda mâncare la domiciliu.

Celebra cântăreaţă Sinead O’Connor, un nou moment ciudat

Reunoscută pentru timbrul său muzical unic, dar și pentru aparițiile extravagante, Sinead O’Connor le-a mărturisit fanilor că moare de foame și că nu poate merge să-și cumpere mâncare din cauza agorafobiei de care suferă.

ADVERTISEMENT

“Ok, aici am ajuns. În ultimii câțiva ani, am trăit în secret cu o formă de paralizie fizică, o traumă care îmi cauzează stimă de sine scăzută și în ultimul timp nu mănânc…

Am devenit atât de agorafobă încât nu pot merge în magazine. Și mor de foame. În prezent, locuiesc într-o zonă foarte îndepărtată a țării, așa că ieșirile în oraș și livrarea de alimente nu sunt o opțiune”, a scris artista pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cântăreața i-a întrebat pe fani dacă știu o firmă care face livrări la domiciliu pentru persoanele a căror sănătate mentală este mai sensibilă.

În final, Sinead O’Connor a găsit un serviciu de livrări și i-a asigurat pe fani că se simte bine: “Totul e bine acum. Am găsit un serviciu de livrare. Sunt plină și fericită.”

ADVERTISEMENT

Sinead O’Connor a postat în 2017 un mesaj video în care cere disperată ajutor. Cântăreața s uferă de tulburare bipolară încă din copilărie și s-a confruntat cu mai multe situații delicate de-a lungul timpului.

În anul 2015, artista a încercat să se sinucidă cu o supradoză, însă medicii au reușit să-i stavilizeze starea psihică pentru o perioadă. La câteva luni după incident, aceasta a fost dată dispărută după o plimbare cu bicicleta prin Chicago, însă a fost găsită în apropierea orașului.

Sinead O’Connor li s-a confesat fanilor că nu mai primește la fel de multă atenție ca înainte, având lacrimi în ochi. În acest moment locuiește în țara natală, Irlanda. Acum doi ani, artista în vârstă de 50 de ani s-a mutat la New Jersey.

Solista a fost căsătorită de patru ori și are patru copii.

 

ADVERTISEMENT