Life

Celebra casă din filmul Singur acasă a fost scoasă la vânzare. Cu ce preț se vinde ”locuința lui Kevin”

Renumita casă din producția Singur acasă poate fi cumpărată. Care e suma ce trebuie să o scoți din buzunar pentru „locuința lui Kevin”.
27.05.2024 | 22:30
Celebra casa din filmul Singur acasa a fost scoasa la vanzare Cu ce pret se vinde locuinta lui Kevin
Renumita casă din producția Singur acasă poate fi cumpărată. Care e suma ce trebuie să o scoți din buzunar pentru „locuința lui Kevin”. Sursa foto: nypost.com
ADVERTISEMENT

Celebra casă din filmul Singur acasă a fost scoasă la vânzare. Cu ce preț se vinde ”locuința lui Kevin”, care a apărut în prima parte a peliculei, lansată în anul 1990, și care reprezintă „o bucată de istorie americană”.

Renumita casă din producția Singur acasă poate fi cumpărată. Care e suma ce trebuie să o scoți din buzunar pentru „locuința lui Kevin”

Renumita casă din producția Singur acasă poate fi cumpărată. Care e suma ce trebuie să o scoți din buzunar pentru „locuința lui Kevin”. Mai exact, este vorba de casa în care Kevin McCallister a ”luptat” cu cei doi hoți, Harry și Marv.

ADVERTISEMENT

Vila somptuoasă a fost scoasă la vânzare pentru prima oară în 12 ani, cu un preț extrem de piperat. A fost vândută doar de două ori în ultimul deceniu, de când a fost lansat filmul ce este urmărit în fiecare iarnă de fani.

Reședința care se află în suburbia elegantă din Chicago Winnetka, Illinois, Statele Unite ale Americii, are 9.126 de metri pătrați. Bijuteria arhitecturală, în stil georgian, a fost construită în anul 1921 și se găsește la 671 Lincoln Ave.

ADVERTISEMENT

Potrivit New York Post, casa este oferită de Kathryn Moore de la Coldwell Banker Realty’s Dawn McKenna Group. Pe Instagram apare și o scurtă prezentare a locuinței care are etaj, cinci dormitoare și șase băi.

Casa din Singur acasă reprezintă „o bucată de istorie americană”, conform sursei citate anterior, motiv pentru care se vinde cu un cost enorm. Cei interesați să se stabilească în această reședință trebuie să achite suma de 5,25 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Casa din Singur acasă, transformată la interior

Casa din Singur acasă rămâne o locuință cu istorie, cu toate că interiorul nu mai amintește de multă vreme de renumitul film din anul 1990. Spațiul a fost modificat de proprietari, podul fiind acum o suită luminoasă și aerisită.

În locul în care Kevin a dormit înainte de a se trezi fără familie se mai găsește o baie completă și o cadă. Și restul casei a suferit o schimbare majoră pentru că au dispărut camerele compartimentate și bucătăria întunecată și tapetată.

ADVERTISEMENT

Agenția care a scos proprietatea la vânzare arată că vila dispune de spații deschise întinse și de o bucătărie gourmet cu două „insule”. Mai mult, casa are o cameră de zi, un „teren de sport” uriaș la subsol, o sală de sport complet echipată și un cinematograf de ultimă generație.

„Uau. Acea casă a fost complet transformată – atât de multă istorie! Arată uimitor! Acele filme încă fac parte din lista noastră de Crăciun”, este reacția pe care a avut-o un utilizator la vederea casei din Singur acasă.

„Dacă eram bogat o cumpăram și o refăceam pentru a fi o replică exactă a filmului. Aș fi transformat într-un muzeu al filmului”, a scris o altă persoană. „Am făcut o plimbare acolo acum câțiva ani, în preajma Crăciunului… toată lumea se uita la casă”, a notat altcineva.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”