ADVERTISEMENT
Life

Celebra prezentatoare Ellen DeGeneres, în vizorul anchetatorilor. Acuzații grave aduse echipei sale

Autor: Dan Suta | 29.07.2020 | 11:00
Celebra prezentatoare Ellen DeGeneres, în vizorul anchetatorilor. Acuzații grave aduse echipei sale
Ellen DeGeneres și echipa ei, acuzați de rasism și comportamente abuzive. Sursa foto: hepta.ro

Ellen DeGeneres și echipa ei sunt în atenția celor de la Telepictures și Warner Bros după ce mai mulți angajați au fost acuzați de tratamente discriminatorii la adresa celor de culoare care munceau în culisele show-ului.

ADVERTISEMENT

Ellen DeGeneres, în ochiul uraganului după scandalul din spatele camerelor de filmat

Angajații actuali au primit o notificare de la cei care fac ancheta internă și au demarat interviurile foștilor și actualilor colaboratori ai emisiunii vedetei căsătorite cu Portia de Rossi.

Scandalul a pornit după ce un angajat actual, sub protecția anonimatului, și alți zece foști angajați s-au plâns de comportamentul abuziv al producătorilor, în frunte cu prezentatoarea, descriind mediul drept unul toxic.

ADVERTISEMENT

Aceștia au vorbit despre rasism și intimidări, iar angajații de culoare nu au făcut niciodată o plângere de teamă că li se va întâmpla ceva rău, având în vedere că au fost amenințați în permanență, notează Variety.

Alți angajați s-au plâns că au fost dați afară după ce și-au luat concedii medicale ori au mers la înmormântări în familie.

ADVERTISEMENT

Ce comunică producătorii despre acuzațiile de intimidări, comportament discriminatoriu și abuzuri continue

Foștii angajați spun că s-au făcut presiuni asupra lor ca aceștia să nu vorbească despre problemele lor cu Ellen, însă nu toată lumea crede în varianta că DeGeneres nu știa ce se întâmpla în emisiunea care îi poartă numele, până la urmă, ba chiar și fanii show-ului spun că prezentatoarea ar trebui să își asume răspunderea.

Singurii care au făcut declarații despre scandalul din culise au fost producătorii Ed Glavin, Mary Connely și Andy Lassner.

ADVERTISEMENT

„Pe durata a două decade, 3000 de episoade și angajând peste 1000 de persoane, am făcut eforturi pentru a crea un mediu de lucru deschis și sigur. Suntem îndurerați de faptul că până și o singură persoană din echipa de producție a avut o experiență negativă, acest lucru nefiind o reflecție asupra cine suntem și cine ne dorim să fim, și nu este misiunea dată de Ellen către noi.

Responsabilitatea pentru operațiunile zilnice din cadrul emisiunii cade pe umerii noștri. Luăm cele întâmplate foarte în serios și realizăm că pe viitor trebuie să procedăm altfel decât până acum”, au transmis cei trei producători într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!