Hotnews

Artist CELEBRU, dezvăluire ŞOC: “Eram în jacuzzi cu femeia altuia şi…”

Ovidiu Lipan "Ţăndărică" a făcut o declaraţie uluitoare: a fost la un pas de a fi prins de un bărbat "încornorat", în timp ce era cu nevasta acestuia, în jacuzzi....
21.03.2015 | 14:41

Ovidiu Lipan “Ţăndărică” a făcut o declaraţie uluitoare: a fost la un pas de a fi prins de un bărbat “încornorat”, în timp ce era cu nevasta acestuia, în jacuzzi.

“Ţăndărică” susţine că, de când a îmbătrânit, parcă are şi mai mult succes la femei. “Mie mi-au plăcut mereu femeile împlinite, mai mature, dar acum domnişoarele tinere mă vor şi mă resemnez. Am trăit viaţa foarte intens, nu pot să mă plâng, când eram în Germania, se dădeau jaluzelele la o parte când treceam pe stradă. Mă doreau şi fata, şi mama, şi bunica!”, a povestit Ovidiu Lipan “Ţăndărică”, la emisiunea “Refresh – by Oana Turcu”.

“Ţăndărică” i-a mărturisit Oanei Turcu faptul că, la un moment dat, a fost la un pas să fie prins în “flagrant” cu nevasta altuia.

“După 40 de ani au început să-mi placă femeile tinere. Dar e bine să simţi ca bărbat că încă mai poţi şi eşti dorit. Am făcut amor în cele mai nepotrivite momente, am stat ascuns şi am făcut jacuzzi cu soţia în timp ce soţul făcea grătarul”, şi-a amintit “Ţăndărică”.

sursa: spynews.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria HOTNEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri