Life

Celebru cântăreț, înjunghiat mortal în plină stradă. Decesul i-a şocat pe cei mai importanţi artişti ai momentului

Un celebru cântăreț a fost înjunghiat mortal în plină stradă. Decesul i-a şocat pe cei mai importanţi artişti ai momentului, care au transmis mesaje în online.
06.09.2022 | 14:23
Celebru cantaret injunghiat mortal in plina strada Decesul ia socat pe cei mai importanti artisti ai momentului
Celebru cântăreţ, înjunghiat mortal în plină stradă. Marii artiști, șocați de decesul acestuia. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un cântăreț celebru a fost înjunghiat mortal în plină stradă. Mai mulți artiști cunoscuți au transmis meaje de condoleanțe în mediul online.

Celebru cântăreț, înjunghiat mortal în plină stradă. Marii artiști, șocați de decesul acestuia

Este vorba despre cântărețul de muzică rap Pat Stay, de origine canadiană, care și-a pierdut viața la doar 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Duminică dimineața, artistul a fost înjunghiat mortal în plină stradă în orașul Halifax din Canada, notează Daily Mail.

Marii artiști ai momentului i-au adus un omagiu rapperului care și-a pierdut viața la o vârstă atât de fragedă.

ADVERTISEMENT

Printre cei care ai postat mesaje emoționante în mediul online se numără și rapperul Eminem.

“Lumea hip-hop a pierdut unul dintre cei mai buni artiști din toate timpurile… RIP… Regii nu mor niciodată.”, a scris renumitul cântăreț pe pagina sa.

Drake, care este și el de origine canadiană, i-a adus un omagiu lui Pat Stay prin intermediul unui mesaj postat pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

“RIP pentru Sucka Free Boss, unul dintre rapperii mei favoriți dintotdeauna.”, a transmis cântărețul.

Sute de omagii i-au fost aduse regretatului artist, cele mai multe venind din partea comunității de rapperi.

ADVERTISEMENT

“Tocmai am auzit vestea șocantă despre Pat Stay. Odihnească-se în pace. (…) O persoană foarte tare și un familist. Condoleanțele mele celor dragi.”, a postat rapperul R.A., The Rugged Man.

De asemenea, cântăreața Justina Valentine, vloggerul NoLifeShaq și actorul Andy Milonakis și-au exprimat regretul pe rețelele sociale. Luptătorul iranian The Iron Sheik și actorul și comediantul Jay Pharoah i-au adus, la rândul lor, un omagiu lui Pat Stay.

Cântărețul a devenit cunoscut datorită rap battle-urilor live, unde doi artiști fac freestyle în timp ce schimbă laude, înjurături sau jocuri de cuvinte unul la adresa celuilalt.

Cântărețul a decedat după ce a fost transportat la spital

Moartea lui Pat Stay a fost declarată omucidere, iar în prezent este investigată de Poliție. Până acum nu au fost efectuate arestări, potrivit oamenilor legii.

Rapperul a fost transportat la spital la scurt timp după ce a fost înjunghiat, acolo unde și-a pierdut viața din cauza rănilor suferite. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Potrivit videoclipurilor postate pe contul său de Instagram, artistul se afla în Halifax pentru a participa la nunta unor prieteni.

Sâmbătă, 3 septembrie, cu o seară înainte de deces, Pat Stay a distribuit videoclipul noului său single.

Pat Stay a lăsat în urmă doi copii. Săptămâna trecută, cântărețul a sărbătorit aniversarea de cinci ani a unuia dintre ei.

Joey Hawkins, un prieten din copilărie, a inițiat o campanie GoFundMe cu scopul de a strânge bani pentru partenera regretatului artist și cei doi copii.

ADVERTISEMENT