Life

Celebru saxofonist din România, transformare radicală: „Mă simt bine în pielea mea”

14.02.2021 | 19:49
Celebru saxofonist din Romania transformare radicala Ma simt bine in pielea mea
Celebru saxofonist din România, transformare radicală: „Mă simt bine în pielea mea” Sursa foto: heynews.ro
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai buni saxofoniști din România a trecut printr-o transformare radicală în ultimii ani. La începutul carierei, artistul nu obișnuia să pozeze fără tricou, iar acum își etalează pătrățelele fără inhibiții. 

Este vorba despre Mihai Andrei, care a lucrat intensil la sala de forță pentrua a avea un aspect fizic de invidiat. În același timp, artistul s-a ocupat de marea lui pasiune, saxofonul, prin care s-a și remarcat.

ADVERTISEMENT

Mihai Andrei a declrat că a simțit nevoia să facă o schimbare în viața lui în ceea ce privește stilul de viață și se pare că a reușit, dovada fiind zecile de fotografii pe care le postează în mediul online.

Celebru saxofonist din România, transformare radicală: „Mă simt bine în pielea mea”

Mihai Andrei este unul dintre cei mai talentați saxofoniști din România, iar acum nu mai arată așa cum îl știe toată lumea. Artistul s-a schimbat foarte mult la nivel fizic, trupul său fiind transformat în totalitate.

ADVERTISEMENT

Muzicianul a declarat că nu a fost nevoit să renunțe la anumite tipuri de mâncare, însă acum practică sport regulat și rezultatele antrenamentului au fost pe măsura efortului. Cel care l-a ajutat să-și lucreze abdomenul este un bun prieten antrenor, căruia îi datorează totul.

„Nu pot să spun că mă aflu într-o formă excelentă, în acest sport nu ești niciodată mulțumit, pot doar să spun că mă simt foarte bine în pielea mea. Totul a început în urma cu 11 ani când am simțit nevoia de o schimbare în viața mea. Am început să mă antrenez, să mă documentez mai mult. Sunt genul de om care când vrea ceva, vrea atunci în momentul ăla, nu mai târziu iar aici lucrurile nu stau chiar așa.

ADVERTISEMENT

Este nevoie de timp, ambiție și seriozitate. Având în vedere meseria mea pe care o practic de copil, nu aveam timp să mă odihnesc suficient, nici acum nu pot spune că stau foarte bine la acest capitol având în vedere că majoritatea timpului îl petrec la studio, dar odată cu amânarea evenimentelor din cauza pandemiei am reușit să mă odihnesc mai bine și am avut mai mult timp pentru antrenamente!

Un foarte mare impact a avut și prietenul si totodată antrenorul meu, Alexander Florescu, cu care m-am antrenat în ultimii 3 ani. Pot spune ca alături de el am văzut de fapt ce înseamnă ca cineva să te observe, să-ți observe greșelile și să te corecteze, de multe ori avem impresia că ceea ce facem este foarte bine, până vine cineva acreditat care se dedică cu adevărat acestei meserii și iți arată de fapt cât de mult greșești! El este foarte cunoscut în această lume, este cotat drept cel mai bun antrenor având la activ foarte mulți oameni printre care și persoane publice care, odată cu începerea sesiunilor de antrenament alături de el au avut și rezultate în foarte scurt timp”, a declarat Mihai Andrei pentru heynews.ro.

ADVERTISEMENT
Mihai Andrei, saxofonist celebru
Mihai Andrei, transformare radicală. Sursa foto: heynews.ro/ Colaj: Fanatik

Ce a spus Mihai Andrei despre dietă

Deși acum are un trup de invidiat, saxofonistul a precizat că nu ține nicio dietă specială și că adoră să mănânce pui shanghai de cel puțin trei ori pe săptămână. De asemenea, Mihai Andrei consumă proteine la fiecare masă, fiind singura sa regulă.

„După cum bine știm, alimentația joacă un rol foarte important în acest sport și am început să primesc întrebări de genul ‘ce mănânci?’, ‘Câte mese ai pe zi’, etc. Adevărul este că nu mi-am socotit niciodată mesele, nu am cântărit și nu am eliminat alimentele nesănătoase din viața mea deoarece nu îmi doresc sa particip la concursuri de fitness, vreau doar să mă simt bine în pielea mea. Îmi place să mănânc, îmi place mâncarea, mi-a plăcut mereu. Singurul lucru de care țin cont este sa mănânc alimente bogate în proteine la fiecare masa.

Cel mai mult îmi place să mănânc puiul shanghai de la (…), porția este foarte consistentă și după cum bine știm, pieptul de pui este un aliment foarte bogat în proteine! (…) De cel puțin 3 ori pe săptămână merg la ei sau fac comanda în funcție de cum îmi permite timpul!”, a mai spus artistul.

Mihai Andrei este fondatorul trupei care-i poartă numele, „Mihai Andrei Band” (2017). Înainte ca pandemia să apară la noi, artistul era foarte solicitat și avea concerte peste concerte. Vali Vijelie este unul dintre oamenii care l-au sprijint cel mai mult pe tânărul saxofonist să-și urmeze visul.

ADVERTISEMENT