Sport

Celebrul ”Mutu”, descătușare după Dinamo – UTA 2-0. A mușcat din pancarta cu retrogradarea și ”spânzurătoarea”. Mesajul transmis de DDB Italia

Fanii au răsuflat ușurați după meciul Dinamo - UTA 2-0, însă DDB Italia a dat un mesaj prin care cere mobilizare totală la jocurile de baraj.
13.05.2024 | 00:50
Celebrul Mutu descatusare dupa Dinamo  UTA 20 A muscat din pancarta cu retrogradarea si spanzuratoarea Mesajul transmis de DDB Italia
Fanii au răsuflat ușurați după meciul Dinamo - UTA 2-0, însă DDB Italia a dat un mesaj prin care cere mobilizare totală la jocurile de baraj. Sursă foto: Facebook DDB Italia
ADVERTISEMENT

Este clar că emoțiile nu s-au risipit complet, deoarece urmează barajul de promovare/menținere împotriva lui Csikszereda. Turul se va juca vineri, 17 mai, sau luni, 20 mai, de la ora 20:00, iar returul o săptămână mai târziu.

DDB Italia, mesaj pentru conducere după Dinamo – UTA 2-0

Emoțiile au fost la cote maxime la partida Dinamo – UTA 2-0, din ultima etapă a play-out-ului din SuperLiga, iar asta s-a putut vedea cu ochiul liber din postarea făcută de DDB Italia în care au cerut mobilizare maximă la duelurile din baraj.

ADVERTISEMENT

Pe lângă mesajul propriu-zis pentru fani și conducere, ultrașii dinamoviști au postat și câteva fotografii cu celebrul suporter ”Mutu”. În finalul jocului de pe Arcul de Triumf, scăpat de toată tensiunea momentului, acesta a mușcat cu sete dintr-o pancartă care îi ironiza pe ”câini” prin jocul ”spânzurătoarea” și care prevestea retrogradarea formației lui Zeljko Kopic.

”DINAMO NU MOARE NICIODATĂ! Trebuie să umplem Arena Națională la meciul de baraj! MARE ATENȚIE la cele două meciuri cu Miercurea Ciuc, mai ales că presiunea e pe noi, fiind echipa favorită, echipa cu suporteri, cu pretenții, echipa din Liga superioară, FIIND DINAMO!

ADVERTISEMENT

Respect jucătorilor, care au crezut în șansa lor! Respect, Dorinel Munteanu și Neluțu Sabău! Respect Mircea Rednic pentru meciul câștigat cu Craiova! Jucăm al treilea baraj în ultimii trei ani. Într-un fel, astea sunt Cupele noastre Europene.

BUCURIA SALVĂRII ar trebui să fie la fel de mare precum câștigarea unui trofeu. Asta îi va face pe mulți să sufere. ȘI DACĂ AVEM vreo urmă de conducere a clubului, PĂSTRAȚI-L PE DENIS POLITIC!”, se arată pe pagina de Facebook a DDB Italia.

ADVERTISEMENT

Suporterii au invadat terenul după victoria cu UTA

Finalul partidei Dinamo – UTA Arad 2-0 a venit cu o descătușare imensă pentru suporterii ”câinilor” prezenți pe stadionul Arcul de Triumf, ținând cont că echipa era cotată cu șanse mici de a scăpa de retrogradarea directă.

După ultimul fluier al arbitrului Istvan Kovacs, fanii au invadat terenul și au sărbătorit alături de jucători primul pas către rămânerea în SuperLiga. În euforia creată, Dennis Politic le-a promis susținătorilor că va continua la Dinamo și în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Tensiunea a fost maximă în ultima etapă a play-out-ului din SuperLiga, iar antrenorul Zeljko Kopic a clacat. Tehnicianului lui Dinamo i s-a făcut rău în ultimele minute ale partidei și a fost atent monitorizat de staff-ul medical.

ADVERTISEMENT
Tags: