Life

Celebrul supermarket din România care oferă bani clienților când stau prea mult la coadă ca să-și achite cumpărăturile. ”Oferta” pe care nu o găsești la Lidl

Renumitul magazin din țara noastră care le dă cumpărătorilor bani dacă așteaptă mult la casa de marcat. Propunerea nu e la Lidl.
17.05.2024 | 19:25
Celebrul supermarket din Romania care ofera bani clientilor cand stau prea mult la coada ca sasi achite cumparaturile Oferta pe care nu o gasesti la Lidl
Renumitul magazin din țara noastră care le dă cumpărătorilor bani dacă așteaptă mult la casa de marcat. Propunerea nu e la Lidl. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Celebrul supermarket din România care oferă bani clienților când stau prea mult la coadă ca să-și achite cumpărăturile. “Oferta” pe care nu o găsești la Lidl. Și surprizele nu se opresc aici, retailerul are avantaje mari!

Renumitul magazin din țara noastră care le dă cumpărătorilor bani dacă așteaptă mult la casa de marcat. Propunerea nu e la Lidl

Renumitul magazin din țara noastră care le dă cumpărătorilor bani dacă așteaptă mult la casa de marcat. Propunerea nu e la Lidl, ci la un alt supermarket nemțesc la fel de apreciat de clienții români datorită produselor sale.

ADVERTISEMENT

Kaufland vrea să lase în urmă concurența prin intermediul unei oferte neașteptate. Reprezentanții supermarketului au anunțat în urmă cu puțină vreme că vor să depășească Lidl, Carrefour și Auchan pe mai multe paliere.

Potrivit news18.ro, retailerul are un beneficiu important în perioada următoare, valabil în toate magazinele din România. Mai exact, clienții care stau mai mult de 5 minute la coadă ajung să fie răsplătiți.

ADVERTISEMENT

Aceștia primesc 10 lei în situația în care petrec multă vreme la vitrinele de servire asistată și niciuna dintre ele nu este ocupată. În plus, Kaufland a anunțat că scade prețurile la multe dintre produsele de pe rafturi.

Mai bine de 3.000 de articole au costuri mai mici, mai ales seara, după ora 20:00. În ultimele ore de program clienții care pășesc în lanțul de magazine se bucură de prețuri avantajoase la fructe, legume și multe alte alimente.

ADVERTISEMENT

Toate aceste articole au etichetă galbenă. În felul acesta supermarketul își propune să aibă cele mai bune prețuri de pe piață, mai bune decât în magazinele Lidl sau Auchan, care sunt printre cele mai iubite de români.

Kaufland, oferte avantajoase după ora 20:00

Kaufland vine cu oferte extrem de avantajoase după ora 20:00 la mai multe sortimente de produse. Magazinul are o reducere cuprinsă între 50% și 90%, care se aplică din oră în oră până la ora închiderii, care este 22:00.

ADVERTISEMENT

Clienții pot cumpăra mult mai ieftin fructe și legume, produse brutărie și patiserie, carne și mezeluri. O persoană a arătat pe TikTok că a reușit să achiziționeze cartofi cu prețul de numai 0,30 lei/kg, costul pe timpul zilei fiind de 2,99 lei/kg.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”