Life

Celentano din Las Fierbinți, detalii neștiute despre noul sezon al serialului de la Pro TV. Ce se întâmplă în primul episod

Celentano din Las Fierbinți a oferit amănunte despre cel mai recent sezon al producției de la Pro TV. De unde are idei scenaristul.
07.09.2022 | 18:40
Celentano din Las Fierbinti detalii nestiute despre noul sezon al serialului de la Pro TV  Ce se intampla in primul episod
Celentano din Las Fierbinți, amănunte despre sezonul 21. Adrian Văncică e și scenarist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adrian Văncică, actorul care îi dă viață unei bețiv în serialul de la Pro TV, a venit cu detalii despre noul sezon al serialului. Vedeta, care este și unul dintre scenariști, a dezvăluit de unde își ia ideile pentru episoade.

Celentano din Las Fierbinți, amănunte despre sezonul 21. Adrian Văncică e și scenarist

Celentano din Las Fierbinți a scos la suprafață o serie de amănunte despre sezonul 21, care se filmează în continuare. Serialul care se produce deja de 10 ani este unul dintre cele mai urmărite prin prisma personajelor sale.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre protagoniștii peliculei de la Pro TV nu reușește să învețe din propriile greșeli, motiv pentru care scenaristul găsește și acum ”material”. Adrian Văncică crede că România este o țară care trece rapid de la râs la plâns.

„Ce poate să aducă un sezon nou Las Fierbinți? După mai mult de 500 de episoade, și cu niște personaje care au fost construite să nu învețe nimic niciodată din greșelile lor, crezi că e ușor să mai găsești situații noi?

ADVERTISEMENT

Nu e, dar uite că se poate. Așa cum și România e mereu surprinzătoare, și dă din râs în plâns, așa va fi și sezonul nou din Las Fierbinți, când fierbinte, când rece… Și eu sunt curios să-l văd.

Încă mai filmăm la el, nu e gata. Ne-am bucura foarte tare dacă telespectatorii ar veni la întâlnirea cu noi, măcar atâția câți au fost sezoanele trecute”, a mărturisit Adrian Văncică pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Las Fierbinți, primul episod din sezonul 21

Toată lumea este nerăbdătoare să afle ce se întâmplă în primul episod din sezonul 21 din Las Fierbinți. Serialul de la Pro TV, care debutează miercuri, 7 septembrie 2022, începe cu una dintre curiozitățile lui Giani.

„Tu știai că Vasile mai are o casă în Fierbinți?”, este întrebarea care declanșează un val de peripeții printre locuitorii satului, care află că primarul urmează să primească pe cineva în locuință.

ADVERTISEMENT

Femeile vor începe să facă baclava, iar bărbații să fure… cai, însă desfășurarea acțiunii se poate vedea integral numai în această seară la Pro TV.

ADVERTISEMENT