Life

Celentano din Las Fierbinți, în ipostaze nemaivăzute la TV: „ Să nu te recunosc” – Foto

13.07.2020 | 11:36
Celentano din Las Fierbinti in ipostaze nemaivazute la TV  Sa nu te recunosc  Foto
Adrian Văncică. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Celentano, prietenul de băutură a lui Firicel a lu’ Cimpoaie din Las Fierbinți, serialul de comedie difuzat pe ProTV, este unul dintre personajele cheie din acest show.

Adrian Văncică, în vârstă de 43 de ani, actorul care îl interpretează, se numără printre cei mai carismatici actori din serialul TV.

ADVERTISEMENT

Datorită rolului care l-a făcut celebru, el a devenit unul dintre favoriți românilor din serialul de la Pro TV.

Celentano din Las Fierbinți, în ipostaze nemaivăzute

În viața reală, Adrian Văncică nu este nici mare amator de petreceri, nici iubitor de șprițuri. Actorul este un familist convins și petrece mult timp în compania soției și a celor două fete pe care le are.

ADVERTISEMENT

Ultima fotografie postată pe Instagram în arată pe Celentano cu un prosop pe cap, spre deliciul fanilor, care nu l-au mai recunoscut, dar s-au amuzat copios pe urma postării făcute de actor. „ Să nu te mai recunosc.”, i-a scris un admirator.

„ Ce bine e să ai fete! Poți să le folosești prosopul de păr după ce faci duș. Chiar dacă n-ai par !”, a scris Adrian Văncică, în dreptul unei imagini de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Celentano, cel mai îndrăgit personaj din Las Fierbinți

Actorul a declarat, la un moment dat, că soția lui, Elena, lucrează în domeniu, iar în serialul de la Pro TV au apărut și cele două fetițe pe care le au împreună.

„ Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul Scurtcircuit, unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu. Fetele noastre au jucat într-un episod din Las Fierbinţi. Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre.”, a povestit Văncică la premiera filmului „Scurtcircuit”.

ADVERTISEMENT

Adrian Văncică este din Târgoviște și a studiat Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu.
Actorul apare și pe scena Teatrului Nottara din Capitală.

Actorul care îl interpretează pe Celentano a fost nominalizat la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2009, pentru rolul Vali Iordache din filmul Boogie și în 2018 pentru rolul polițistului din Ultima zi.

ADVERTISEMENT