Life
notix pixel id

Cu ce se ocupau părinții lui Celentano din Las Fierbinți. Dezvăluirea inedită a lui Adrian Văncică

Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano în serialul „Las Fierbinți”, a vorbit despre familia sa și despre meseriile pe care le-au avut părinții.
08.12.2021 | 18:05
Cu ce se ocupau părinții lui Celentano din Las Fierbinți. Dezvăluirea inedită a lui Adrian Văncică
Celentano din Las Fierbinți, despre părinții săi. Ce meserii aveau aceștia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a scos la iveală amănunte despre cei mai apropiați oameni din viața sa, dar și cum l-au susținut părinții în cariera de actor.

Celentano din serialul „Las Fierbinți” a învățat carte, asta pentru că familia a pus accent pe școală, de aceea matematica și fizica au fost materiile principale.

Celentano din Las Fierbinți, despre părinții săi. Ce meserii aveau aceștia

„Părinții au muncit toată viaţa lor. Tata era maistru în construcţii şi arbitru de handbal, avea deplasări să fluiere. Mama era tehnician, lucra pe la primărie, dar nu ştiu exact ce făcea.

ADVERTISEMENT

Mama ar fi vrut să fiu avocat sau preot. Asta era în capul ei. Era religioasă, dar nu habotnică. I-a băgat o prietenă în cap că am papagal, că vorbesc frumos şi că ar trebui să mă fac avocat.

Şi o cunoştinţă de familie, care era popă, i-a zis: «Vai, ăsta dacă se face popă, ce bine o să-i fie». I-au băgat chestiile astea în cap şi a încercat să mi le bage şi mie, dar n-a ţinut. 

ADVERTISEMENT

Tata întotdeauna a fost pe: «Lasă dracu’ sportul, pune mâna pe carte, matematică şi fizică». Eu toată copilăria asta am auzit de la tata: matematică şi fizică. 

Iar când am intrat la teatru, i-am zis: «Uite, mă, toată matematica şi fizica, la revedere!»”, a povestit Adrian Văncică într-un interviu pentru adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Văncică, susținut de părinți în drumul spre actorie

Renumitul actor de la Pro TV a precizat că lucrurile i-au fost clare de mic. Undeva în perioada copilăriei vedeta a realizat că singurul drum pe care vrea să meargă este actoria.

Părinții l-au încurajat în cele din urmă când au văzut că aceasta este meseria pe care o îndrăgește cel mai mult. Așa a ajuns la o şcoală populară de artă în Târgovişte, unde a avut tot felul de încercări.

ADVERTISEMENT

„N-au avut nimic împotrivă. Cum să nu! Dacă ştiam cât de greu o să fie, nu mă mai bucuram nici eu aşa tare (râde).

Se uită la serial. Mai des ca mine. Mie mi se întâmplă să mai am treabă şi să ratez câte un episod, ei nu ratează niciodată”, a mai completat vedeta de la Pro TV, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri