Life

Celia, infectată cu Covid-19. Artista a fost internată în stare gravă în spital: “A fost un coșmar”

04.04.2021 | 20:59
Celia infectata cu Covid19 Artista a fost internata in stare grava in spital A fost un cosmar
ADVERTISEMENT

Celia a fost infectată cu Covid-19, fiind internată în stare gravă la un spital din Deva. Din păcate, vedeta nu a fost singura din familie care a avut virusul din China, experiența cu boala fiind un coșmar pentru ea.

Frumoasa brunetă s-a luptat cu noul tip de coronavirus mai bine de două săptămâni, povestind întreaga experiență pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat o imagine direct de pe patul de spital. Vedeta a ținut să le mulțumească medicilor și asistentelor care au îngrijit-o toată perioada.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artista nu a uitat să amintească că a reușit să învingă boala cu ajutorul rugăciunilor îndreptate către Dumnezeu, Celia fiind o persoană foarte credincioasă. Cântăreața a luptat pentru viața și sănătatea sa, semn că nu a avut tocmai o formă ușoară.

Celia a luptat cu virusul din China. Boala i-a lăsat un gust amar

Celia a trecut cu bine peste pericol, însă nu același lucru se poate spune despre rudele sale, care mai au nevoie de spitalizare. Bruneta a mărturisit că mama și sora sa vor fi nevoite să facă recuperare o perioadă lungă de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut plămânii afectați în proporție de 15%, atunci când a început tratamentul, însă nu același lucru se poate spune despre celelalte două rude, care au avut plămânii afectați în proporție de 70%, de aceea recuperarea va fi mai lungă în cazul lor.

Cântăreața Celia a avut Covid-19 în martie
Celia, în perioada în care era în spital, infectată cu coronavirus. Sursa foto: Instagram.com

„Experiența COVID-19 a fost un coșmar pentru mine/noi. Totuși n-am cuvinte să mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni.

ADVERTISEMENT

Am fost internați mai bine de 2 săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplător.

Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile…. de la infirmiere, asistente până la minunata doamna dr. Oniciuc Antonela, cea care ține închegată această echipa minunată, secția infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dansa. 

ADVERTISEMENT

În momentele de disperare în care simți că pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, însă pot spune că sigur nimic nu a fost întâmplător.

Mulțumiri enorme promptitudinii doctorilor cardiologi de gardă prin care Dumnezeu face minuni. dr. Blaj Patricia. De asemenea, enorme mulțumiri dr. Săceanu Oana Maria și asistentei angelice care mi-a devenit bună prietenă, Garofița Vizitiu și întregii echipe.

Regret că n-am reușit să vă rețin tuturor numele, nici măcar fețele, vă vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune. Vă mulțumim din inimă tuturor pentru rugăciuni!

Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde puțină putere am să o fac poate într-un interviu! Dumnezeu să vă protejeze pe toți!”, a scris Celia pe rețelele de socializare în urmă cu câteva ore.

ADVERTISEMENT