Life

Celia a anunțat numele fetiței sale: “Sper să nu ne răzgândim”. Ce semnificație are

Celia se află în ultimul trimestru de sarcină și a dezvăluit numele bebelușului. Ce semnificație are și de unde provine numele ales de cântăreață și de soțul său?
21.01.2022 | 13:18
Celia a anuntat numele fetitei sale Sper sa nu ne razgandim Ce semnificatie are
Celia a dezvăluit numele copilului său. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Celia trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a anunțat în urmă cu câteva luni că este însărcinată și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Astăzi, artista a dezvăluit în cadrul emisiunii Vorbește lumea care este sexul copilului și ce nume au ales ea și soțul său pentru bebeluș.

ADVERTISEMENT

Celia a dezvăluit numele bebelușului

Cântăreața este însărcinată în 8 luni și a aflat deja sexul bebelușului . Celia a dezvăluit că va aduce pe lume o fetiță, iar ea și soțul său au și ales numele micuței.

Artista a optat pentru nașterea prin cezariană și doar câteva săptămâni o mai despart de momentul în care o să-și strângă bebelușul în brațe.

ADVERTISEMENT

„Am o fetiță și o să spun prima dată numele. Sper să nu ne răzgândim, că știi că se întâmplă să te răzgândești, chiar când se naște copilul. Sau poate mai avem vreo surpriză mai mare și vine băiețel în loc de fetiță, deși nu prea cred că se fac greșeli acum, în perioada asta.

Fetița mea se naște în vreo lună și vreo 3 zile, cam așa. Este programată cezariana și o va chema Sara Maria. Sunt atât de entuziasmată și dorm atât de greu.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să treacă. Știu ce înseamnă primele luni după ce naști. Dar tocmai pentru că știu, am impresia că mă voi descurca mai bine cu ea în brațe, decât acum cu ea în burtică.”, a declarat Celia.

Ce semnificație are numele ales de cântăreață?

Sara este un nume ce provine din Biblie și a fost purtat de prima soție a lui Avraam, mama lui Isaac. Este ideal pentru fetele comunicative, deschise și dinamice.

ADVERTISEMENT

Persoanele care îl poartă dau impresia de siguranță și încredere în sine, chiar dacă nu este mereu așa. Seducția este cea mai mare armă a fetelor care poartă acest nume.

Din semnificație numelui rezultă ca Celia va avea o fetiță care se va simți extraordinar în sânul familiei și va avea foarte mulți prieteni, datorită spiritului său liber.

Din punct de vedere etimologic, numele Sara înseamnă doamnă, prințesă și regină. În ceea ce privește domeniul profesional, persoanele care poartă acest nume se regăsesc în meserii legate de sociologie, psihologie sau pedagogie.

ADVERTISEMENT