Life

Celia, întâmplare șocantă. Artistei i-a intrat un piton în casă

Celia, momente de groază. Cântăreața a dezvăluit că s-a trezit cu un șarpe periculos în locuință. Ce a făcut frumoasa vedetă.
02.03.2023 | 08:20
Celia intamplare socanta Artistei ia intrat un piton in casa
Celia, momente de groază. Cântăreața a povestit că s-a trezit cu un șarpe periculos în locuință. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta componentă a grupului muzical Elegance a avut parte de o întâmplare şocantă. Artistei i-a intrat un piton în casa în care a stat după ce a plecat din România pentru o vacanță de neuitat alături de soțul și cei doi copii.

Celia, momente de groază. Cântăreața a dezvăluit că s-a trezit cu un șarpe periculos în locuință

Celia le-a mărturisit internauților momentele de groază prin care a trecut în urmă cu puțin timp. Frumoasa brunetă a avut parte de un sejur pe cinste în Australia, unde intenționează să se mute, chiar dacă un piton uriaș i-a intrat în locuință.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă nu s-a speriat de această experiență neplăcută și le-a arătat celor care o urmăresc pe social media care sunt activitățile pe care le-a desfășurat. Vedeta este fascinată de locul în care a copilărit partenerul său de viață.

„Soțul meu a copilărit în Australia, prietenii de suflet se găsesc rar și, în general, sunt cei alături de care ai crescut și alături de care ai avut parte de cele mai speciale amintiri E o mare binecuvântare să ai astfel de prieteni.

ADVERTISEMENT

Am fost atât de fericită azi alături de prietenii din copilărie ai soțului, cei care ne-au devenit familie. Viața asta e făcută să creăm astfel de amintiri care ne bucură sufletul și care ne fac să mulțumim cu recunoștință privind spre cer!

Prietenia adevărată nu se sfârșește niciodată! Cineva acolo sus știe că iubesc răsăritul și apusul, culorile cerului îmi încântă inima de fiecare dată, iar spectacolul de culori oferit de cerul Australiei a fost incredibil”, a spus Celia pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Piton
Pitonul care a intrat în casa Celiei din Australia. Sursa foto: Instagram.com

Celia, binecuvântată de când are doi copii

Celia simte că este binecuvântată de când a devenit mamă pentru a doua oară. Frumoasa artistă și-a dorit enorm să aducă pe lume fetița care poartă numele Sara – Maria și care a împlinit un an pe 16 februarie.

Mai mult decât atât, vedeta susține că trăiește cele mai frumoase și mai intense momente împreună cu cei doi copii cu care postează frecvent imagini și filmări. Cântăreața este o femeie fericită și mereu cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt perfectă, dar sunt fericită și binecuvântată”, este una dintre descrierile care apare la fotografiile distribuite de Celia pe rețelele de socializare, de la plajă, și unde este alături de fiul și de fiica sa.

ADVERTISEMENT
Tags: