Life

Celia, mesaj dureros la 11 ani de la moartea tatălui: ”Lacrimile curg peste sufletul lui”

Celia nu a uitat de trecerea în neființă a tatălui ei sau de faptul că și-ar fi aniversat ziua de naștere în data de 11 mai. Bărbatul nu a apucat să-și cunoască nepoții.
12.05.2022 | 15:17
Celia mesaj dureros la 11 ani de la moartea tatalui Lacrimile curg peste sufletul lui
Celia, cu gândul la regretatul său tată. Postarea care i-a întristat pe fani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața este convinsă că figura paternă ar fi fost mândru de cei doi copii. Frumoasa brunetă a dezvăluit acest lucru prin intermediul unei mesaj dureros în care a vorbit despre rugăciunile pe care le înalță pentru liniștea acestuia.

Celia, cu gândul la regretatul său tată. Postarea care i-a întristat pe fani

Celia a distribuit o imagine cu fiica sa, Sara Maria, care a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni. Vedeta regretă că tatăl său nu a trăit să fie înconjurat de cei mici, cântăreața având și un băiat mai mare pe nume Angelo Ioan.

ADVERTISEMENT

„Să dai viață unui suflet, apoi să-i oferi posibilitatea de a crește armonios înconjurat de iubire, e cel mai minunat lucru pe care îl putem face în viață… Părinții noștri trăiesc veșnic prin noi și prin nepoți. 

Tăticul meu, deși a trecut peste un deceniu de când ai plecat îmi amintesc cât ne iubeai pe noi și pe Ioana. N-ai apucat însă să îi cunoști și pe copilașii mei, ce mândru ai fi fost! Alături de îngeri sufletul tău să se înalțe!

ADVERTISEMENT

Chiar cred că rugăciunea copiilor poate salva sufletul părintelui în orice moment, nu e cazul tatălui meu, el a făcut multe alte fapte frumoase, ne-a oferit atât de multă iubire, și nu doar nouă.

Un suflet vesel plin de iubire, a împărțit tuturor zâmbete și bunătate de-a lungul vieții, însă și dacă nu ar fi făcut alte fapte minunate și pline de căldură, cred cu tărie că lacrimile care-mi curg atunci când mă rog pentru sufletul lui ar fi fost de ajuns să bucure îngerii și să-i curețe sufletul! 

ADVERTISEMENT

Doamne ai grijă de sufletul lui! Te voi iubi mereu, tăticul meu bun! Ieri ar fi fost ziua ta, să te bucuri alături de îngeri! Te vom iubi mereu”, a scris frumoasa brunetă pe pagina de Instagram.

Celia, despre moartea tatălui său. Au trecut 11 ani

Celia și-a pierdut tatăl în urmă cu 11 ani. Vedeta se afla pe scenă, la un concert din Satu Mare, urmând ca după eveniment să plece la familia sa din Deva. Vestea a picat ca un trăznet pentru ea, mama sa dorind să-i spună despre tragedie în clipa în care ajungea acasă.

ADVERTISEMENT

Un telefon venit de la un verișor, cu sincere condoleanțe i-a tulburat liniștea. Bărbatul murise în urma unui atac de cord, cântăreața pierzându-și cel mai bun tată din lume.

ADVERTISEMENT