Life

Celia, momente neplăcute în sarcină: ”Se poate întâmpla să nasc mai devreme”

Celia (37 de ani) este însărcinată pentru a doua oară și urmează să aducă pe lume o fetiță pe care speră să o nască la termen, undeva spre finalul lunii februarie.
20.01.2022 | 18:03
Celia momente neplacute in sarcina Se poate intampla sa nasc mai devreme
ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă trece prin momente neplăcute de când a intrat în ultimul trimestru de sarcină. Vedeta se confruntă cu câteva probleme de sănătate pentru care a făcut și o intervenție.

Cântăreața a ajuns de urgență pe mâna cadrelor medicale, în momentul de față fiind sub tratament. Celia se teme să nu devină mamă înainte de termen.

ADVERTISEMENT

Momentele neplăcute din sarcină o fac pe solistă să fie extrem de grijulie, asta pentru că simte o presiune foarte mare pe inimă.

Celia, dezvăluiri despre sarcină. Cu ce problemă se confruntă îndrăgita artistă

Vedeta mai are numai cinci săptămâni până va deveni mamă pentru a doua oară. Fosta componentă a trupei Elegance are foarte mare încredere că va trece cu bine peste problemele de acum.

ADVERTISEMENT

În plus, Celia se roagă să nu rămână cu boala cu care a fost diagnosticată și să se remedieze totul după ce-și aduce pe lume bebelușul.

„Au fost nişte probleme care mi-au dat nişte dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenţie aproape pe viu. Sarcina pune presiune pe inimă, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul o să fie bine.

ADVERTISEMENT

Răspund foarte bine la tratament şi nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru. 

Se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit şi cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni.

ADVERTISEMENT

Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viaţă întreagă”, a mărturisit artista în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Celia, protejată și alinată de când a aflat că este mamă de fetiță

Celia se simte protejată de când a aflat că va aduce pe lume încă un copil. Vedeta mai are un băiat, Angelo, care îi seamănă foarte mult și care i-a moștenit pasiunea pentru muzică.

În altă ordine de idei, cântăreața spune că nu se gândește deloc la kilogramele acumulate în ultima perioadă. Are o stare de neliniște, dar în același timp are parte și de alinare.

ADVERTISEMENT