Life

Celia, recuperare spectaculoasă după ce a născut. Cât de mult a slăbit cântăreața

Celia a luat destul de mult în greutate în timpul celei de-a doua sarcini, însă vedeta se numără printre cele norocoase care au slăbit foarte repede.
22.03.2022 | 18:31
Celia recuperare spectaculoasa dupa ce a nascut Cat de mult a slabit cantareata
ADVERTISEMENT

Celia a scăpat de multe dintre kilogramele în plus, la o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară. Frumoasa brunetă se bucură acum de o slăbire spectaculoasă, după ce a eliminat apa din organism.

Celia a scăpat de kilogramele în plus după naștere. Cât mai are de dat jos artista

Cântăreața a reușit să dea jos aproximativ 11 kilograme, dar mai are de eliminat încă 10. În momentul de față, artista spune că prima sa grijă nu este legată de felul în care arată, ci ca fiica ei să primească aportul necesar de lapte matern.

ADVERTISEMENT

„Eu am reușit să slăbesc, bănuiesc că toata apa din organism plus ce a fost bebeluș așa, 11 kilograme, dar e adevărat că am avut 21 de kilograme, deci mai am 10 kilograme de dat jos.

Cu siguranță o voi face în timp, momentan ne axăm să avem suficient lăptic, să fim suficient de relaxate…’’, a mărturisit Celia pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Celia, fericită că a devenit mamă a doua oară

Sara Maria a venit pe lume în data de 19 februarie, artista declarându-se cea mai fericită dintre pământeni. Cântăreața mai are un băiat alături de soțul său, în prezent simțind că familia sa este întreagă.

Vedeta și-a dorit enorm să fie mamă de băiat și de fată, iar de o lună visul i s-a îndeplinit. Artista este în stare să mute munții din loc pentru a le fi bine celor mici.

ADVERTISEMENT

„Suntem formula perfectă aș putea spune acum, e exact ceea ce am visat noi. Eu de mică am visat că o să am o familie cu doi copilași, visam la o familie cu un băiețel și o fetiță, iar visul s-a îndeplinit.

Bine că s-a întâmplat și acum pentru că a fost o perioadă mai dificilă în care ne-am pierdut speranțele, iar acum s-a îndeplinit”, a adăugat Celia, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: