Life

Celia și soțul ei, pregătiri intense pentru botezul fiicei: “Vin oameni din toate colțurile”

Celia și soțul ei au făcut pregătiri intense pentru botezul fiicei lor, Sara Maria, care a venit pe lume în februarie 2022. Artista a vorbit despre eveniment pe rețelele sociale.
27.08.2022 | 23:09
Celia si sotul ei pregatiri intense pentru botezul fiicei Vin oameni din toate colturile
Celia și soțul ei, pregătiri intense pentru botezul fiicei lor, Sara Maria. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Celia s-a pregătit intens pentru botezul fiicei sale, Sara Maria, care a fost organizat astăzi. Cântăreața este mai fericită ca niciodată de când i s-a împlinit visul, și anume acela de a deveni mamă de băiat și de fată.

Celia și soțul ei, pregătiri intense pentru botezul fiicei

Artista și soțul ei, Ardeli Ancuța, sunt căsătoriți de nouă ani. Cei doi au împreună un fiu, Angelo Ioan, în vârstă de 7 ani, iar fiica lor a venit pe lume în februarie 2022.

ADVERTISEMENT

Celia și soțul ei s-au pregătit intens pentru marele eveniment din viața Sarei Maria. Cei doi au decis să-și creștineze fetița la Deva, acolo unde se află familia vedetei.

În urmă cu ceva timp, Celia a declarat că ea și partenerul ei de viață nu erau hotărâți în privința locației. Cei doi oscilau între Timișoara, București, Deva și Australia, acolo unde este familia lui Ardeli Ancuța.

ADVERTISEMENT

În această dimineață, cântăreața a postat o imagine cu soțul și fiica ei. Artista i-a anunțat pe urmăritori că Sara Maria va fi creștinată în doar câteva ore, ceea ce înseamnă că evenimentul a avut loc până la această oră.

Membrii familiei și apropiații vor fi alături de Celia, de soțul ei și de copii pentru a se bucura împreună de marele eveniment.

ADVERTISEMENT

“Sunt așa fericită!!! Mai sunt câteva ore până când te vom duce în fața altarului, ne vom ruga cu emoție pentru Binecuvântare și protecție Divină, să te unești cu Dumnezeu și să Îl porți pentru totdeauna în inima ta.

Ai fost și ești, alături de fratele tău, minunea noastră de la Dumnezeu! Te iubim, Sara Maria și abia aștept să primești binecuvântarea Botezului.

ADVERTISEMENT

Mai e așa puțin, vin oameni din toate colțurile să se bucure pentru noi și sper ca prima ta petrecere să fie una deosebită care să lase o amintire de neuitat tuturor celor care ne vor fi alături. Vă mulțumim!”, a scris Celia pe pagina de Instagram.

Celia și soțul ei botez fiica
Celia și soțul ei s-au pregătit pentru botezul fiicei. Sursa foto: Instagram

Câte kilograme a slăbit Celia după a doua naștere

În perioada sarcinii, Celia a pus mai bine de 20 de kilograme, dar acum lucrează pentru a scăpa complet de ele.

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Celia a reușit să slăbească destul de mult. Cristina Ioana Socolan, pe numele ei real, a dat jos 11 kilograme în prima lună după ce a născut.

În șase luni a dat jos 15 kilograme în total, după cum a dezvăluit recent pentru FANATIK.

Cu toate acestea, vedeta spune că încă nu a ajuns la greutatea dorită. Cântăreața mai vrea să slăbească încă 8 kilograme pentru a avea silueta ideală.

Niște produse speciale din Suedia sunt cele care o ajută pe vedetă să revină la formele inițiale. Până în prezent, artista nu a mers la sala de fitness, dar vrea să facă acest lucru din toamnă.

ADVERTISEMENT