Life

Celine Dion și-a anulat, din nou, toate concertele. Cu ce probleme se confruntă artista

Celine Dion (53 de ani) nu va mai fi prezentă pe scena muzicală o perioadă lungă de acum înainte.
21.10.2021 | 16:00
Celine Dion sia anulat din nou toate concertele Cu ce probleme se confrunta artista
ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de muzică ușoară și-a anulat, din nou, toate concertele, problema nefiind de această dată pandemia de coronavirus.

Celebra artistă se confruntă cu ceva probleme de sănătate, care nu-i permit o perioadă să mai urce pe scenă, lucru pe care l-au scos la iveală cei din echipa sa.

ADVERTISEMENT

Celine Dion a fost nevoită să anuleze spectacolele programate în perioada 5 noiembrie – 21 noiembrie, precum şi în perioada 19 ianuarie – 5 februarie.

Celine Dion, tot mai rar la concerte. Prin ce trece renumita cântăreața

În ultima vreme Celine Dion s-a confruntat cu spasme musculare severe şi persistente în intensitate. Din acest motiv echipa medicală care o însoțește mereu o tratează pentru această problemă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, simptomele pe care le are vedeta nu-i permit să mai țină concerte câteva luni de acum înainte, lucru confirmat chiar de solistă.

Artista nu va mai susține concertul stabilit pentru Las Vegas, dar și multe altele. Cel mai probabil Celine Dion va reveni pe scenă abia primăvara următoare.

ADVERTISEMENT

„Am inima zdrobită. Eu și echipa meaEchipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni, iar faptul că nu poate fi văzut în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. 

Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou teatru de ultimă generaţie.

ADVERTISEMENT

Mă simt atât de rău că i-am  dezamăgit şi îmi pare rău pentru pe toţi fanii care şi-au făcut planuri să vină la Las Vegas”.

Acum, trebuie să mă concentrez pe sănătate. Vreau să trec prin asta cât de repede pot”, este mesajul lăsat de cântăreață pe pagina de Instagram.

Celine Dion, nevoită și anul trecut să amâne unele spectacole

Din păcate, solista nu este nevoită să-și amâne spectacolele și concertele pentru prima oară. Anul trecut turneul mondial „Courage” a fost reprogramat din cauza virusului din China.

Turneul ar urma să înceapă cu data de 9 martie 2022, dar momentan nu se știe cum vor evolua problemele de sănătate cu care se confruntă vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: