Life

Celine Dion şi boala teribilă care a transformat-o total! Cum arată acum artista de 54 ani, ce vine în România în iunie

Celine Dion împlineşte pe 30 martie 2022, 54 ani. Cunoscuta artistă luptă cu o boală nemiloasă care a transformat-o total. Cu toate acestea, concertul de pe Arena Naţională, din 11 iunie, rămâne în picioare
30.03.2022 | 12:59
Celine Dion împlinește 54 de ani / Sursă foto: Hepta, Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Celine Dion împlinește 54 de ani! Peste 40 dintre aceștia sunt ani în care cunoscuta artistă a muncit pentru cariera sa. Din păcate, ultima perioadă a venit cu multe probleme pentru regina muzicii pop, fiind diagnosticată cu o boală nemiloasă.

Zi de naştere tristă: Celine Dion împlinește 54 de ani, fiind grav bolnavă

Celine Dion suferă de distrofie musculară, o afecțiune autoimună. Aceasta are spasme musculare severe. Chiar dacă în urmă cu câteva luni celebra cântăreață credea că va trece destul de repede peste această problemă, cele mai recente informații spun că lucrurile nu merg tocmai în direcția aceasta. Familia lui Celine Dion a declarat că aceasta se confruntă cu dureri mari care îi paralizează picioarele.

ADVERTISEMENT

Ce este distrofia musculară, boala de care suferă Celine Dion

Distrofia musculară reprezintă o afecțiune destul de rară, ereditară, care atacă mușchii corpului, slăbindu-i. Această boală duce la slăbirea mușchilor, în special a celor scheletici, care sunt controlați în mod voluntar de către creier. Din păcate nu există un tratament pentru a scăpa de această boală. Evoluția ei poate fi încetinită cu ajutorul medicamentelor și al terapiilor indicate de medic.

Cum arată Celine Dion după mulți ani în care s-a luptat cu boala

Celine Dion este foarte afectată de ceea ce i se întâmplă. Din cauza afecțiunii de care suferă, cunoscuta artistă a slăbit enorm și, potrivit informațiilor din partea apropiaților săi, ar fi ajuns să cântărească numai 40 de kilograme.

ADVERTISEMENT
Celine Dion foarte slabă
Celine Dion foarte slabă din cauza bolii de care suferă / Sursă foto: Hepta

Concertele lui Celine Dion, amânate sau anulate

Celine Dion a anunțat că își va petrece primăvara la recuperare și finalul turneului “Courage” o să fie anulat deoarece boala nu îi permite să revină pe scenă.

“Speram cu adevărat să fiu pregătită să urc pe scenă acum, dar constat că trebuie să fiu mai răbdătoare şi să urmez recomandările medicilor mei”, a scris Celine Dion pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, concertul lui Celine Dion, programat în România pentru 29 iulie 2020, amânat din cauza pandemiei pe 6 mai 2021, urmează să aibă loc anul acesta, pe 11 iunie, pe Arena Națională.

Dramele artistei Celine Dion din ultimii ani

Therese Tanguay Dion, mama artistei Celine Dion, a murit la vârsta de 92 de ani, în ianuarie 2020.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Și-a pierdut soțul în 2016: “Încă îi simt prezența și susținerea”

René Angélil s-a stins din viață în anul 2016, la vârsta de 73 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul, boală cu care se confrunta încă din 1999.  În anul 2014, când boala s-a agravat, Celine Dion a anunțat că se retrage o perioadă din viața de artist pentru a-i fi alături soțului ei. A revenit apoi pe scenă în 2015.

ADVERTISEMENT

“Să îmi pierd soțul, managerul, tatăl copiilor mei, prietenul meu… Încă îi simt prezența și susținerea”, spunea Celine Dion după trei ani de când și-a pierdut soțul.

Celine Dion și René Angélil
Celine Dion și-a pierdut soțul în 2016. Sursă foto: Hepta

Povestea de iubire dintre Celine Dion și René Angélil, demnă de film

Celine Dion l-a cunoscut pe René Angélil încă de când avea 12 ani și a ajuns la el pentru a-i fi manager. El s-a îndrăgostit pe loc de vocea ei și, mai mult decât atât, și-a ipotecat casa pentru a-i produce artistei primul ei album.

Au devenit un cuplu atunci când Celine Dion avea 20 de ani, iar René Angélil și-a făcut curaj să o sărute. După ce cunoscuta artistă a câștigat Eurovision în 1988, managerul său a mers să o felicite, iar de atunci lucrurile s-au schimbat. “Am mers să o felicit și să o sărut de noapte bună, însă în loc să o sărut pe obraz, m-am oprit cu buzele peste ale ei. De atunci, totul s-a schimbat”, a povestit el.

S-au căsătorit în 1994, deși mama artistei nu era de acord cu relația lor din cauza diferenței de 26 de ani dintre ei. Au devenit părinți în 2001, atunci când Celine Dion l-a adus pe lume pe Rene Charles. Nouă ani mai târziu cântăreața a adus pe lume gemeni, pe Nelson și Eddy.

Încă o lovitură a venit pentru Celine Dion la doi ani de la moartea soțului

După doi ani de când și-a pierdut soțul, Celine Dion avea să fie din nou încercată de viață. Fratele ei a murit din cauza aceleiași boli. Acesta s-a stins din viață chiar de ziua lui René Angélil.

Celine Dion, carieră răsunătoare în întreaga lume

Celebrele piese ale cunoscutei artiste răsună peste tot în lume, vocea ei fiind inconfundabilă. Iată mai jos câteva dintre cunoscutele sale melodii:

  • My heart will go on
  • The Power of Love
  • Think Twice
  • A New Day Has Come
  • I’m Alive

Celine Dion, foarte activă pe rețelele de socializare

Celine Dion are o pagină de Instagram unde este urmărită de peste 5 milioane de oameni. Artista publică des imagini mai vechi sau videoclipuri de-ale ei, transmițându-le mesaje fanilor săi. De asemenea, recent a scris un text cu privire la ceea ce se întâmplă în Ucraina.

“Este oribil ce se întâmplă în Ucraina și în întreaga lume cu situația refugiaților. Au nevoie disperată de ajutorul nostru acum”, a scris Celine în dreptul unor imagini din Ucraina, cu oameni care plâng din cauza a ceea ce se întâmplă în țara lor.

Celine Dion, debut în actorie

Celine Dion a filmat în 2020 și în 2021 “Text for you”, un film în care apar și Sam Heughan și Priyanka Chopra. Momentan nu se știe când va fi lansată pelicula.

Celine Dion
Celine Dion este sărbătorita zilei de 30 martie. Sursă foto; Hepta

Celine Dion, citate celebre

  • “Cred că viața are un secret, iar copiii îl știu. Poate că nu trebuie să afle toată lumea secretul.”
  • “Viața impune lucruri pe care nu le poți controla, dar poți alege modul în care vei trece prin asta.”
  • “Cel mai greu de găsit lucru în această viață este echilibrul.”
ADVERTISEMENT